Jak udělat kopii sim karty?

J

jack007

Guest
Jsem nový. Mám mobilní telefon asi 4 dny. Chci zkopírovat sim kartu, takže můžu mít 2 telefony. Oba telefony mohou volat ve stejnou dobu? A pokud někdo volá v tom, co telefon dostane hovor?

první kopie sim karty pak dám vám vědět, které mobilní telefon bude enble ok Udělej to muž!

Bro nechci kopírovat sim auto, a pak zjistit, že nemůžu použít oba současně. Takže můžete jen plezz řekněte mi, jestli nemám zkopírovat, mohu používat obě současně?

Dejte své závity smysluplné téma, např. "Sim klon?" dobrý, "Nové. Plezz pomoc ..." špatné. [Url = http://edaboard.com/viewtopic.php?t=126458] Staré vlákno o klonování SIM [/url]
Může obou telefonech volání ve stejnou dobu?
nepravděpodobné. Můj odhad je, že má dva digitální telefony se stejným ID zapnuté ve stejnou dobu bude mít za následek telefonní hovor z bezpečnostního oddělení vaší sítě a váš telefon se zdravotním postižením.

Existuje způsob, jak zkopírovat sim kartu a používat je současně? Vím, že to lze udělat. Protože spolu před časem někteří, jak někdo používá můj minut a vím, že to nebyl já. Oni dělali kopii mého SIM karty. Nechtěl jsem si zavolat říká, že už nemůžu používat svůj telefon. Na druhou stranu jsem dostal výzvu říká, že musím zaplatit, protože i když přes cestu u konce! Takže vím, že nejvíce se tak, že můžu udělat.

Protože spolu před časem někteří, jak někdo používá můj min
Asi měl analogový telefon, ne digitální telefon s SIM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back