I
icd2project
Guest
Dobrý den, protože existuje mnoho lidí, bytí velmi zajímají o ICD2 a především budování jeden doma, rád bych vám pomůže tento sen uskutečnit. Zde jsou fakta, která jsem shromáždil: 1) Firmware je veřejně přístupné (od Microchip MPLAB) 2) ICD2 má USB a RS232 rozhraní ... to, co vždycky chybělo, byl pohled na ICD2 a teď mám 2 (přední a zadní) opravdu pěkné ty z jiného chlapa v síti (nebudu zveřejňovat jeho jméno, dokud jsem se ho zeptal, viz výše). Tak jsem analyzoval obrázky (z overlay zezadu, takže jsem si traceback všechny dráty snadno), a pokusil se identifiy části a kreslit schémata. A tady jsem se zasekl, tak vám nemohu zjistit všechny části (některé ICS misssing a kondenzátory žádné hodnoty). Mé další plány jsou pro vytvoření nového DPS bytí tak blízko originálu, jak jen to možné i přes bych se odstraní části a usb design jedné vrstvy PCB. Podle mého názoru by bylo nejlepší, aby zůstali v SMD, ale pomocí patice pro PIC, tak jsme si ho výměny. I nyní nahrát jeden obrázek z ICD2 na MCUatm (nový adresář icd2project), spolu se svými PARTLIST a doufám, že mi může pomoci identifikovat poslední ICS. Později Doufám, že k určení hodnoty kondenzátoru a publikovat výsledky zde. jde o