Jak udělat svůj vlastní klon ICD 2

I

icd2project

Guest
Dobrý den, protože existuje mnoho lidí, bytí velmi zajímají o ICD2 a především budování jeden doma, rád bych vám pomůže tento sen uskutečnit. Zde jsou fakta, která jsem shromáždil: 1) Firmware je veřejně přístupné (od Microchip MPLAB) 2) ICD2 má USB a RS232 rozhraní ... to, co vždycky chybělo, byl pohled na ICD2 a teď mám 2 (přední a zadní) opravdu pěkné ty z jiného chlapa v síti (nebudu zveřejňovat jeho jméno, dokud jsem se ho zeptal, viz výše). Tak jsem analyzoval obrázky (z overlay zezadu, takže jsem si traceback všechny dráty snadno), a pokusil se identifiy části a kreslit schémata. A tady jsem se zasekl, tak vám nemohu zjistit všechny části (některé ICS misssing a kondenzátory žádné hodnoty). Mé další plány jsou pro vytvoření nového DPS bytí tak blízko originálu, jak jen to možné i přes bych se odstraní části a usb design jedné vrstvy PCB. Podle mého názoru by bylo nejlepší, aby zůstali v SMD, ale pomocí patice pro PIC, tak jsme si ho výměny. I nyní nahrát jeden obrázek z ICD2 na MCUatm (nový adresář icd2project), spolu se svými PARTLIST a doufám, že mi může pomoci identifikovat poslední ICS. Později Doufám, že k určení hodnoty kondenzátoru a publikovat výsledky zde. jde o

[Quote = icd2project] Zde jsou fakta, která jsem shromáždil: 1) Firmware je veřejně přístupné (od Microchip MPLAB) [/quote] je plně k dispozici firmware? Existují různé firmware dílů pro různé rozsahy rodinu, ale to nejsou "Kompletní Firmware" nemají zavaděč atd. ..

Dobrý večer, všem, kteří se chtějí podílet na realizaci naší vize vlastnoručně vyrobených ICD2 přijďte icd2.de.vu. Tam někdo z hi-tech začal fórum zaměřené na toto téma ... jde o

Myslím si, že ICD2 "operační systém" (podle označení mikročipem), je availabe, ale část firmware má obvyklé bydliště na ICD2 není zadarmo. I vysvětlil: OS má jen něco podobného řidiče a downlodable propojení několika zařízení rodiny, zbytek není svobodný (rozhraní IDE).

To je nepříjemné: v h__p: / / pictools.port5.com/prices.htm:.. "3. Kopie výše uvedených souborů 2000EUR zahrnovala jeden skončil a testovaného zařízení a podporu tak dlouho, dokud si vytvořit svůj vlastní model pro to cena, kterou jsem". LL přestat prodávat tyto informace k jiným zainteresovaným uživatelům, a nebudu prodávat dokončena zařízení pro ostatní. Také na požádání budu redesign PCB tak, aby vyhovovala vašim potřebám (typ použitých komponentů, rozměr krabice plánujete použití, druh použitého konektorů, počet použitých vrstev ...). Nemám prodal schéma ani HEX soubor, který chcete někoho ještě! " za 2000EUR budu prodávat moje matka a vázy etrusk na ... :? Jiné: Opravdu potřebujeme rozhraní USB? Myslím si, že pracovat bez čipu USB? Je nějaká výhoda USB-li, proč by měla být použita namísto RS232? (Jen ptala) Zed

Apsolutely můžete použít pouze s RS232. Mám originální ICD2 a já jsem použití na RS232, když jsem třeba galvanické odpojení od cílového zařízení a PC, a funguje to dobře. Běžím přes galvanické odpojení zařízení na 57600 a já nevidím velký rozdíl, když je připojen k USB! 2000EUR je opravdu moc, ale za 700, můžete také získat SCH + HEX! S pozdravem, Sime

Původní ICD2 stojí asi 180EUR, takže zde bude za to nestojí, protože nemá USB pro 700EUR ... tak zapomenout na peníze, pojďme soustředit na to, jak můžeme dělat to od 0,0 Kč:) Zed

Ahoj všem jsem nikdy USB ICD, ale myslím, že to bude mnohem rychlejší stahování velkých projektů. Se mýlím? j

Je to rychlejší, ale ne moc. O 1,3 krát (RS232 doba stahování)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back