jak udělat to funkce ..

C

chat

Guest
Jak 2 převést tento program na volání funkce .....?
Code:
 pro j v 7 downto 0 smyčky a7_parse (j): = ParseFinalMt (New_s1); New_s1: = New_s1-1; konci smyčku, kde a7_parse je proměnná std_logic_vector (7 downto 0); a ParseFinalMt je v std_logic_vector ( 335 downto 0) a New_s1 je proměnná typu integer.

nemůžete převést na funkci, protože budete muset vrátit 2 věci. Funkce může vrátit pouze 1 hodnota. Nejspíš budete chtít použít postup.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 10:44 ---------- Předchozí příspěvek byl v 10:37 ----------</span></span>
tady máš:
Code:
 postup do_something (ParseFinalMt: v std_logic_vector (335 downto 0), variabilní a7_parse: z std_logic_vector (7 downto 0 ), variabilní New_s1: inout integer) začíná na j v 7 downto 0 smyčky a7_parse (j): = ParseFinalMt (New_s1); New_s1: = New_s1-1; konci smyčky, konec postup do_something;

jak jsem se zabýval postupy v tomto okamžiku může u napište kód pomocí postupů, které je spustitelný ...?

ne, ne, já chtěl může u napsat správný kód za to ...?

říkáte to jako funkci. Musí to být nazýván uvnitř procesu.

které jsou 2 věci, u které se zmínil, že se nazývají?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 14:30 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:29 ----------</span></span>
pocínovat u být příjemný být propracovanější ...?

procesy probíhají uvnitř subjektů, nejsou nazývá. Funkce a procedury jsou volány uvnitř procesy.
Code:
 this_is_a_process: Proces začíná do_something (ParseFinalMt => ParseFinalMt, - volání postup a7_parse => a7_parse, New_s1 => New_s1,) čekat, - čekání na nějakém místě, je to dobrý nápad. konci procesu;

Jsem zmaten ... i dont pochopit nything

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 14:37 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:34 - ---------</span></span>
nejprve ur říkat, že funkce nemůže být použita ... a jak se provádí postupy .. co je do_something ..........?

do_something je název procedury. Nemůžete použít funkci ve vašem případě, protože budete muset vrátit 2 hodnoty, New_s1 a a7_parse. Můžete vrátit pouze 1 hodnota z funkce. V řízení, můžete se vstupní a výstupní tolik věcí, jak se vám líbí, ale to může být vyvoláno pouze v průběhu běhu uvnitř procesu. Funkce může být volána v běhu nebo zpracování času (stejně jako při nastavení konstanty). Bylo zcela jasné, vy to nechápete nic. Já jsem jen to, co jste chtěl. Pořád nechápu, že ve VHDL není programovací jazyk.

Chápu poněkud .. ale i cant vytvoření kodexu z tohoto může u prosím, pomozte mi ..

Nejlepší pomoc se můžete dostat, je přečíst si knihu VHDL.

PROCES , nezávislé sekvenční proces představuje chování některých části konstrukce. Tělo procesu je seznam sekvenční prohlášení. Syntaxe: [syntax = VHDL] label: proces (citlivost seznam) ... místní prohlášení ... začít ... sekvenční prohlášení ... konci procesu etiketě; Příklad DFF: proces (hodiny), začíná-li hodiny = '1 'pak Q výsledků (i): = '1'; konci případě, konec vedení; return vysledek; konci; [/syntax] Souhlasím s TrickyDicky, měli byste si přečíst nějaký návod nebo kniha o VHDL Alex

hmm .. ale toto je druh nouze může u prosím, pomozte mi napsat tuto část kódu zcela prosím ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 15: 35 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:56 ----------</span></span>
trickydicky může u prosím, pomozte mi .. Vím, že jsem slabý, ale v této části VHDL kódu je nutné naléhavě .. budu studovat to nepochybně .. ale v tomto okamžiku prosím, pomozte mi ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back