Jak udělat vlastní 4.8Volt baterie pro Auto RC?

J

juanchotal

Guest
Dobrý den všem. I `m se snaží zjistit, jestli bych mohl udělat Ni-Cd 4,8 V baterii, která se skládá ze 4 dobíjecích baterií pro Monster Nikko jeep Rc auto na levný, protože všude jsem požádal chce účtovat velké $ $ za to . Mohu sestavit Baterie sám? pokud ano, je to nebezpečné? Je možné najít tento druh batts na prodejnách? a kolik to bude stát? Velice vám děkuji a zdraví ze Španělska!

Ahoj Pokud se stále nemůžete dostat NiCd baterií (byly zakázány kvůli kadmia), to stojí za to vyzkoušet. NiCd baterie jsou robustní a odpouštět. Nevím, aktuální mozků, ale možná budete potřebovat speciální baterie, které podporují vysokou proud. Myslím, že při použití typů, které mohou být rychle nabitý, budete v pořádku. Můžete použít rychlý nabíjecí NiMH baterie (více mAh ve stejném balení a snadno se dostat). Když budete kontaktovat RC MODEL HOBBY obchod nebo hobby obchod s elektronikou, budou určitě mít vhodné baterie pro vás. Jedna věc, starší dobré rychlé nabíjení nabíječky pro NiCd nesmí účtovat NiMH dobře (z důvodu menší delta-V blízké požadované místo poplatku ukončení). Nejlepší věc je nabíjet, když jsou prázdné s doporučenou pomalým poplatku, dává nejdelší životnost. ¡Vas Espero que a encontrarlas!

WimRFP, moc děkuji za Vaši odpověď, im líto, že jsem neodpověděl dříve (měl zkoušky), tak, velmi užitečné. Nevím, jak na tuto stránku funguje a jestli můžu hodnotit své připomínky?.

Tam by měla být "mi pomohl" tlačítko vedle jeho příspěvku, který můžete kliknout na. Keith

Dobrý den, Vaše zkoušky jsou mnohem důležitější než baterie. Pokud se vám nepodaří projít, budete muset počkat na příští rok (možná), baterie problém můžete vyřešit kdykoli budete chtít. V případě jakýchkoliv pochybností, neváhejte psát znovu. Nikdy jsem vyslán otázku, takže nemám zkušenosti s ratingového systému, ale jsem si 100% jistý se můžete spolehnout na odpovědi Keithovi.

I obvykle jen zeptat, takže jsem nikdy neviděl "mi pomohl" tlačítko, ale jsem ujištěn, že existuje! Keith

Ahoj Keith, Když se podívám do fóra, mohu jen najít odpovědi od vás na otázky od ostatních :)

Přidat dotaz o problému v 'o' EDAboard.com fóru. Tam byly některé příspěvky o lidi nejsou schopni vidět "mi pomohl" tlačítko, a já jsem podezřelé, že je významný problém s tím, že ovlivňuje hodně lidí. Keith

Ano, můžete bezpečně provést 4.8V baterii s pomocí bateriových držáků, nebo můžete kombinovat battries v řadě pájením drátu a spojit battries samolepicí páskou. Ujistěte se, že všechny battries mají stejné aktuální hodnocení. Vyšší Aktuální hodnocení dává vaše auto na dlouhou dobu, ale dont vyšší napětí než 4,8 V. No já dont myslím, že je "mi pomohl" funkci v "off-topic chat sekci tohoto fóra. :)

Zkuste Futurlec.com tam cena na nabíjecí baterie jsou velmi dobrá cena a ano, můžete udělat svůj vlastní baterie připojte jej bude v bezpečí Jediná věc, kterou uděláte, je poškození baterie a nepřepínejte poplatku baterie All zkuste Ebay.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back