R
robertrobert905
Guest
Ahoj dělám kolo rukojeť s Potenciometr s ní tak, že se budou střídat s Potenciometr Potenciometr rukojetí a bude schopen mi říct, jakým směrem se otáčí řídítka. Potenciometr bude poháněn USB počítače nebo baterií (5 - 9 V, nerozhodnuté zatím) jsem šel do Digikey koupit, ale tam je tak mnoho parametrů na výběr, nemám představu, co hledat. [Url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=262965] Rotary - Lineární | Digi-Key [/url] Zde je pár parametrů, které potřebuji pomoci s: Resistance, rotace , počet otáček a teplotní koeficient. Například v mé aplikaci, kde je mým cílem být schopen číst přesně hodnotu banku, takže vím, kterým směrem a pod jakým úhlem je řídítka, která odpor mám zvolit?
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 03:49 ---------- Předchozí příspěvek byl v 03:45 ----------</span></span>
moje teorie o hodnota odporu je to, že čím vyšší je odpor hrnce, více variace budu mít pro své výstupní napětí, když jsem zase banku, bude to, aby se mé čtení přesnější.
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 03:49 ---------- Předchozí příspěvek byl v 03:45 ----------</span></span>
moje teorie o hodnota odporu je to, že čím vyšší je odpor hrnce, více variace budu mít pro své výstupní napětí, když jsem zase banku, bude to, aby se mé čtení přesnější.