jak vybudovat ruka-vinutí elektrického generátoru?

dobrý enouragement od vás rowoski.Líbilo se mi, jak jsi goa o problému.Added po 4 minutách:Základním principem je, když dirigent kusy magnetický tok EMF je indukované ve vodiči.Je to způsobené EMF, která vyrábí elektrický proud k toku.ale základní věc je, že.to je vzhledem k relativní pohyb vodiče a pole.

Hi Eonnn,

Doufám, tihle kluci ani discuraged vás z projektu.

Pokud bych měl udělat projekt, tak bych začít s malým motorem permanet magnet DC.Naleznete je v motorové hračky, nebo dokonce ve své místní Radio Shack.
Připojíte-li dvě vede ze stejnosměrného motoru na volt metr a točit motor, měli byste vidět hroty napětí čtení.

Nyní, chcete točit motor poměrně rychle dostat slušný výkon z nich, takže budete potřebovat nějaký ozubení na zvýšení rychlosti kliky.Opět motorizovaná hračky jsou dobrým zdrojem plastových ozubených kol.

To je všechno, co k ní.Vy pravděpodobně nebudete brát to tak kompaktní jako v obchodě zakoupené jednotky, ale hej, to je vidět spokojenost něco, co jste z práce ...

Já bych si přečetli o tyto:
http://electronics.howstuffworks.com/motor.htm
http://science.howstuffworks.com/gear-ratio3.htm
http://science.howstuffworks.com/electricity2.htm

Pohrajte si s ním, a bavit se.Pokud narazíte na něco, výzkumných a zeptejte se znovu.Obvykle dostanete lepší odpověď, pokud se zeptáte konkrétní otázky ...jako "Jak mám převést střídavého napětí přichází z mého generátoru do DC" spíše než velmi obecné a otevřenou "Pověz mi, jak generátor pracovat?"

Mám v ruce pochodeň, která nepotřebuje baterie pro napájení tři bílé LED diody.Tam je páka, že když se stlačí uvnitř hořáku se točí (prostřednictvím zařízení uspořádání) někteří kolem cívky magnetické pole a vyrábí elektrickou energii, která je odstraněna a uložena v kondenzátoru (nízké napětí vysoké kapacitní).
Existuje i jiný druh pochodně, kde magnety (neodymové myslím), je spoután uvnitř válce s některými závity.Magnetické pole pohyb kolem cívky generuje elektrický proud a je uložen opět v kondenzátoru na výkonnými LED diodami.
Před nějakým časem jsem viděl projekt ruky generátoru pomocí krokového motoru, některé diody a kondenzátory.Jste rotační osu motoru a napětí je k dispozici v drátu svorky, stačí připojit některé diody na opravu a uložit je v kondenzátorech nebo baterie.

mmm možná nebudete rozumět, proč je nezbytně vyžaduje určité znalosti o základní zákony elektřiny myslím Lenz, elecromagnetic tok, atd. ..
Je nutné stavět co chcete

Co to znamená u?

Jen proto, že nemají pochopení toho, jak to funguje, neznamená, i can't to.Jsem si jistý, hodně automechanici nemají ponětí o vědě za tím vším, ale oni mohou ještě dát to všechno dohromady.Je-li průvodce, je správné a dobré pak by měla být žádný problém.

E

Eonnn

Guest
Chtěl bych vybudovat svou vlastní rukou-vinutí elektrického generátoru.Druh, který generuje elektrické energie z vinutí rukojeť.

Existují nějaké instruktážní příručky či videa, která jsou velmi jednoduché a snadno sledovat?prosím vezměte v úvahu, že nemám moc znalost elektroniky, mechaniky nebo věda, a že nemám přístup k zařízení, abych mohl použít pouze základní nástroje a komponenty.

Díky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back