jak vypočítat účinnost

H

hawkin

Guest
při vstupní proud přerušovaný, někdy se kmitání hodnotu.
jak vypočítat účinnost současně spustit simulaci, použijte průměru proud, nebo efektivní nebo integrovat?
ale tři výsledky nejsou stejně jako praktickou hodnotu test palubě.
Existuje nějaká jiná metoda?

Můj výrobek je Dc na dc čipu.zatímco současný induktor není trvalý, že problém bude zobrazen

Použijte celkem DC a vystupování za dobu, která obsahuje úplný cyklus nejnižší frekvence variantu.

Účinnost DC-DC konvertor není konstantní,
což znamená, že se liší podle aktuální zátěže.Obvykle bychom chtěli vědět, účinnost konvertoru při jmenovitý proud je čerpán.

Řekni zatížení, která čerpá jmenovitý proud, je spojen s výstupem DC-DC měniče.Vzorek V a já jak na vstupu a výstupu.Pokud n vzorků se měří, pak

Kolík = [Vin (1) * vV (1) Vin (2) * vV (2) ...Vin (n) * vV (n)] / n
Pout = [Vout (1) * Iout (1) Vout (2) * Iout (2) ...Vout (n) * Iout (n)] / n

eff = [(Pin - pout) / pout] * 100

Jak je to v 'steady-state' operace, správné hodnoty n by mohlo být stanoveno snadno.

Děkuji za Vaši odpověď.
Samozřejmě effieciency i průměrná hodnota je v určité zatížení běžného v rovnovážném stavu.Takže co je problém, aby mi je, jak vypočítat vV.
VV je není konstantní hodnotou, jak získat hodnoty, zatímco v diskontinuální režim (induktor proud)?

hawkin napsal:

Děkuji za Vaši odpověď.

Samozřejmě effieciency i průměrná hodnota je v určité zatížení běžného v rovnovážném stavu.
Takže co je problém, aby mi je, jak vypočítat vV.

VV je není konstantní hodnotou, jak získat hodnoty, zatímco v diskontinuální režim (induktor proud)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back