Jak vypočítat šířku pásma TL431 zpětnou vazbu? (Použití v řídicí smyčce pro SMPS)

W

wei9321

Guest
TL431 často používají v řídicí smyčce pro SMPS, jak vypočítat to je zpětná vazba šířku pásma?

musíte zkontrolovat, zda používáte fast-pruhu / pomalu-pruhu atd., ale vítám můj přítel, protože toto je oblast průmyslového tajemství a všechny mají potíže s hledáním ven. Basso kniha má přenosová funkce pro jednu konfiguraci s tl431, ale jen jeden ...... jeden za flyback výstup, kde výstup je CLC. je třeba vypočítat jeho pólu (opto) pomocí motorové brzdě jedná se pravděpodobně o knihu, která někde detaily to správně ...... ale jak jsem vám řekl ..... izolované zpětnou vazbu s tl431 a opto je oblast průmyslových tajemství a budete mít úplně největší potíže při zjišťování, ...... Jak jsem již našel ................. chápete, když zjistíte, jste možná bude, aby výrobky mohly konkurovat v odvětví .... takže nikdo je chtít vy nebo já nebo někdo jiný zjistit o něm. takže tak jako tak, musíte se zeptat na opto šířku pásma, protože to je limitující faktor ... tl431 má relativně vysokou propustností. Možná používáte powerintegrations software najdou, automaticky za vás ............ ale pak jste ve tmě .... a musíte dostat zisk / fáze analyzátor vidět, co je vaše připojení. Ale jak jsem řekl můj přítel ,...... jsme hluboko ve světě průmyslových tajemství zde.

Obecně se podíváte na TL431, stejně jako operační zesilovač a vypočítat pól a nulu tímto způsobem. Můžete mi prosím post svého schématu? Je to pro mě snazší vysvětlit potom.

můj přítel máte r (horní) a r (LED) do uzlu STEJNÝ ..... I dont myslíte, že můžete dělat, že ..... cuzz nejste dostat případný zisk ze současné změny v R (vedl ). Ale i ti, příteli tewll .......... nikdo vám pomůže ......... Snažil jsem se mnohokrát zjistit to ...... to je tajemství průmyslu .. Pokud je to možné uzavřít smyčku ...... můžete soutěžit v průmyslu v SMPS ...... a to není žádoucí ...... chtějí, aby vás (a mě a další) ven. Pokud můžete najít přenosová funkce pro schematické, že .... dobře ..... jste zvyklý být schopni. Již jsem ytried tolikrát na tolika fórech.

i dont myslíte, že můžete dělat, že ..... cuzz nejste dostat případný zisk ze současné změny v R (vedl
Sorry, I don't get bod. Samozřejmě, že můžete počítat zisk, může Vout považovat za zdroj napětí nezávislé na LED proudu. dILED / dVout obvod je zisk, je to malý signál majetek, který má být vypočtena pro určitou LED proudu, stejně s frekvenční charakteristikou. Také jsem Nevidím obecných obtížích, se pro stanovení celkové otevřené smyčky zisk, některé parametry jako fotografie tranzistoru pólu jsou možná nejsou přesně specifikovány nebo show jednotlivých variant. Ale hrubý odhad je vždy možné. Pomocí jednoduchých obvodů, jako je tento, mnozí návrháři přeskočit počátečních výpočtech a začít s empirickými dimenzování prototypu obvodu, myslím, pomocí známé pracovní obvod jako výchozí bod.

Jedná se o velmi jednoduchý jeden-tyč chybu amp. Pól je prostě na 1 / (2Π * Rupper * C). Všimněte si, že nic jiného jde do rovnice. Jediná věc, která zde chybí, je sekundární k optočlenu. Jeho odpor zátěže je důležité caluclating celkový zisk obvodu.

I tento apprecaite VVV, ale věřím, že pokud náš přítel wei9321 bude moci uzavřít své smyčky, on je bude potřebovat přenosové funkce pro tento malý hodně ..... včetně, jak říkáte, že odpor zátěže na primární straně . a že, jak říkám, wei9321, nenajdou, protože nelze nalézt. Dokonce i velký text Basso obsahuje pouze funkce převodu na verzi tohoto okruhu, který má CLC filtr na výstupu s L dělicí r (horní) a r (vedl ).......... a být pravdivá ...... pro zesilovač typu 2 je to mohutný velký velký velký přenosové funkce .......... a tak příliš to bude docela velké přenosové funkce v wei9321 's případ. Zpětná vazba je součástí SMPS, že průmysl chce ne-jeden vědět ..... kromě svých vlastních zaměstnanců. A dát to tato cesta, a inženýr, který lze odvodit přenosových funkcí pro modulátory a chybové zesilovače atd., je raritou ..... a spravedlivé génius. Nejvíce se oprášit zisk / fáze analyzátor a jít na pokusu a omylu ...... páječku hoří dobře!

To je velmi jednoduchý jeden-tyč chybu amp. Pól je prostě na 1 / (2Π * Rupper * C). Všimněte si, že nic jiného jde do rovnice.
Myslím, že je to jiné. Zanedbání skutečné TL431 parametry, V / I převod charakteristika je ideální integrátor. Omezený TL431 napěťový zisk způsobuje ohyb zisk na nízkých frekvencích, konečné výsledky výstupní odpor v dopředné termín, nula, že zruší integrátor chování při vysokých frekvencích, r (LED) záležitosti zde.

Ve skutečnosti to, co říkáte, je správné MKO, tam je hodně složité, aby TL431/OPTO reakce obvodů ..... existují dvě zpětné vazby cesty v wei9321 je schematicky ...... jeden přes Rupper a jeden přes Rled. A opto pól musí být vyúčtovány a R (pullup) na primární straně. Powerintegrations dont důvěru lidí, kteří mohou s ní zacházet a jen spočítat, že pro nás ..... jdou za velmi nízkou dělicí kmitočet tak, že se dostanou pod opto pólu, aniž by k účtu pro to ....... ..

Teď vidím, že jsem si nevšiml jeden bod: výstupní proud je generován rozdíl Vout a Vk. Takže AC funkce převodu je charakteristický PI, resp integrátor a nula. A na rohu frekvence závisí na Rupper a C pouze (neuvažuje TL431 omezen volateg zisk), ve VVV řekl. Omlouváme se za zavinění zmatku.

eem2am, jsem se nechápavě na vaše naléhání na této topologii jako zpětná vazba je tak tajné. Je velmi pravděpodobné, že jsem úplný ignorant a na tomto se mýlím, ale pak se z důvodu mé odpovědi tady, abychom pochopili, co nemohu tak daleko. Hodně předchozí ke startu toto vlákno je tento článek www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf Tento článek ukazuje přesně topologii diskutovány zde. Být SMPS tak obyčejný a použitý téměř kdekoli a dělal pro tak mnoho firem, proč by to mělo být tajné? . Opět mé neznalosti, ale já nevidím žádný rozdíl například s tím, že usměrňovač a filtr je tajemství. Také to, co je tak zvláštního na celém TL431? Jakékoliv operační zesilovač by mohlo být použito k řízení LED, a možná mnohem jednodušším způsobem (ve způsobu, jakým jej analyzovat). Ano, já vím, že to není třeba oddělit moc, ale zase moje nevědomost zde. A konečně, můžete vždy koupit jeden z těchto produktů a reverzní inženýrství tak, jak je naprosto legální. Díky partou na jakékoli vysvětlení, abych mohla učit. Jose

Souhlasím s vaším názorem, že chování je v podstatě jednoduchý a může být plně pochopen. Částečně nelegální bodem je přesné frekvenční charakteristiky v optočlenu. Některé designy místo dominantní pól na kolektoru tranzistoru uzlu fotografie z tohoto důvodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back