Jak vypočítat puls transformace

T

tocal09

Guest
Mám několik transformace v AT & ATX napájení.Teď chci, aby mi spínaný zdroj, ale nevím, jak vypočítat transformace.Help me

Musíte vědět, co je spínací frekvence ..
Dále odstraňte primární a sekundární a počet otáček ..

V návrhu můžete použít stejnou (nebo poblíž), přepínání frekvence a podobný počet otáček za primární.Se sekundárním budete muset trochu experimentovat ...

Mám-li použít frekvence v blízkosti starého freaquency ---> vypočítat můj primární a sekundární ...= Primární: žádná šance;
sekundární: počet přelomu nového / počet přelomu starého = VOUT (nový) / Vin (starý) a trochu experimentovat ...? Mám pravdu?

Četnosti použití tohoto typu napájení je asi 40kHz-50kHz, ne?

Nikdo mi odpovědět.ale já chci najít všechny knihy o tomto. Existuje na našem fóru?

Mohu pomoci s transformátorem designem, ale měli byste začít tady http://focus.ti.com/docs/training/catalog/events/event.jhtml?sku=SEM401014

Potom, pokud máte otázky, zeptejte se mě.

Neznám žádné elektronické knihy, ale knihu jsem našla nejužitečnější o přepínání proudu je jeden Abraham I. Pressmann, myslím, že je tzv. Switch-Mode Power Supply deisgn.Mám jenom staršího vydání, nové zahrnuje PFC, stejně.
Tam je také další knihu s podobným názvem, které Billings Keith.Nicméně, Pressmann kniha je jediný, který můžete použít ke skutečně DESIGN napájecí zdroj, i když má určité nedostatky.
Tyto knihy jsou poměrně drahé, ačkoli.

Také pokračovat v hledání internetové stránky TI na semináře Unitrode (TI Unitrode koupil v roce 1997, myslím).Viz výše uvedený odkaz, taky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back