Y
yzou_ua
Guest
Musím doplnit generované PWM signál 0-10V úrovni. Mohl by mi někdo pomoci ven? Thx moc!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
by mohlo být trochu zbytečná, pokud jste zatížení s hodně kapacitní překonat, ve spěchu. :-D
To je samozřejmě nejjednodušší způsob, a udělal jsem to už. Ale můj šéf nemá rád to, cuz vyvolává asi 40mv zvlnění napětí na zapnutí / vypnutí okrajů. Takže vlastně, ptám se "NO-přepínač" cesta ... Thx stejně ...Stačí použít tranzistor je to s kolektorem připojen na 10 volt železnici přes odpor. To bude invertního pwm, pokud to je problém, použít dva tranzistory, NPN a PNP.
já nejsem jasné, že máte na mysli tak, že nezahrnuje žádné tranzistory MOSFET nebo přepnout? Chystal jsem se navrhnout něco jako http://www.farnell.com/datasheets/85603.pdf , ale jste zřejmě hledá něco jiného (bez přepínače), ale nejsem si jistý, co by to mohlo být. AlexToto je zřejmě nejjednodušší způsob, a udělal jsem to už. Ale můj šéf nemá rád to, cuz vyvolává asi 40mv zvlnění napětí na zapnutí / vypnutí okrajů. Takže vlastně, ptám se "NO-přepínač" cesta ... Thx tak ...
Myslel jsem, že op-amp následovník napětí věci, ale obávám se, že není dobrý nápad pro vysoké frekvence. signál, jako PWM (16kHz )...[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 19:35 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:27 ----------[/SIZE] [/COLOR]
Mohl by u pls dát nějaké informace o tomto, stejně jako circ schémata? Mimochodem, mají u nedělal, protože to jsem nikdy neslyšel o tom tímto způsobem ... Thx hodně.Za předpokladu, že používáte 3V3 Micro, tyto čipy mají normálně otevřeným kolektorem výstupního pinu? Nakrmte svůj výstup PWM do nepoužitý zadání PIN, pak přeložit těch úrovní, ke svému otevřený kolektor PIN, který jste si vytáhl až 10 voltů. Práce Hotovo!
PWM je pravděpodobně generované MCU, ale s použitím co říkáte by bylo třeba neustálé dotazování vstupu (kde bude PWM být připojen) a pak to převést na výstup. Myslíte si, že je dobrý nápad použít MCU zdrojů v úkolu jako je tento? AlexZa předpokladu, že používáte 3V3 Micro, tyto čipy mají normálně otevřeným kolektorem výstupního pinu? Nakrmte svůj výstup PWM do nepoužitý zadání PIN, pak přeložit těch úrovní, ke svému otevřený kolektor PIN, který jste si vytáhl až 10 voltů. Práce Hotovo!