Jak vyzkoušet paralelní port na základní desce?

T

ttypranab

Guest
Dobrý den všem. Může mi někdo pomoct JAK otestovat svou základní desce paralelní port (každý pin ADRESA, CONTROL, STATUS atd.). Díky předem.

Co hledáte, je paralelní port loopback test. To byl podporován mnoha testovacích programů v minulosti jako CheckIt, Norton apod. Vzhledem k tomu, paralelní port je zastaralý, je tato funkce byla stažena. Pokuste se najít kopii jednoho z těchto starších programů. Pak hledat na webu programu jménem a paralelní zpětné smyčky. To se často vám Pinout, aby zpětnou konektor. Často stačí pájka některé dráty z konektoru DB25 do vedení signálu z jednoho čepu zadní do druhého. Poznámka: Toto nefunguje s USB na paralelní převodníky. Tato zařízení nemají napodobovat Data, Control a Status porty. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 12 minutách: [/color] [/size] Jen tak pro legraci, jsem googled "freeware paralelní port zpětné smyčky". Jsem přišel s následující adrese http://www.freewarebox.com/free_785_parallel-port-viewer-download.html To vám umožní přepínat piny paralelního portu. S voltmetrem a tuto aplikaci, můžete rychle pracovat přes port kolíky.

Banjo, jsem se přihlásil jen poděkovat za informace o testování paralelní port. Budeš zpívat! porttestin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back