Jak získat přístup k paměti RAM pomocí C + +?

M

monterez

Guest
Ahoj, mám problém přístup k paměti RAM, v současné době im pomocí 128k RAM n můj projekt pouze pomocí prvního 64 kB RAM ... Při pokusu o přístup k jinému 64K RAM je tu problém .. im pomocí C + + lang .. Když jsem přidělen adresss .. My lze kompilovat program .. im pomocí RIE IDE ..

Ahoj jste červená listech své RAM. Jaký typ RAM, který používáte SRAM, DRAM, SDRAM? Salam Hossam Alzomor ww.ig.org

Při pokusu o přístup k jinému 64K RAM je tu problém .. im pomocí C + + lang ..
Jaký procesor používáte? Co je to RIE IDE? Chceš říct, ukážete na adresu za 64 tisíc? Jaká je maximální kapacita RAM procesoru?

Info dáte je velmi neúplná. Je to vnitřní paměti? Některé interní RAM má z výroby zachován prostor, který nemůže být přístup. Nebo může být externí RAM s jinou funkcí, jako je RTC? To by mohlo také má rezervované místo. Nebo, možná jste havent dělí paměti RAM na 2 adresy, data a high-byte-data oddílu. Mimochodem, to záleží na typu vaší UC, RAM, a funkce.

Ahoj u přístup na adresu paměti RAM pomocí této proměnné line = * ((U32x *) adresu), tento řádek přístup ram adresu uvedenou u a zkopírovat obsah do proměnné. Pokud je její vnitřní RAM není problém v přístupu k paměti RAM adresu. Pokud se některé její vnější péče mají být přijata za to. Ujistěte se, že ur přístup k externím ram do adresového řádku ur portů PIN. například pro ATMEL ur adresního řádku se z portu 0 a 2 port.

Myslím, že jeho RIDE IDE (Raisonance kit) pro 8051 ... že mikro přístup až do 64 kB SRAM ... takže pokud se pokusíte o přístup k horní části ... Jen pomyslete, jak by mohla udělat?? (Jak může přistupovat až k 64 kb?? S 16-bit sběrnice addresss ... jen PORT0 a PORT2), takže některé z architektur, používá PORT1 přístup k více paměti RAM až 16MB ... Možná, že vaše deska používá P1.0 pro přístup k horní části 128k RAM ... táááák je třeba nastavit P1.0 .... (Já nevím, jestli RIDE IDE to udělat automaticky ... ale myslím, že kompletní Keil to udělat v "velká paměť" model ...)

Přátelé jste si všimli, že monterez není odpovědi na některé z dotazů Tye. Zdá se, že je buď nezajímá, nebo je problém vyřešen, ale měl by nám říci

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back