Jak začít s ARM7?

7

7rots51

Guest
Nazdar

Chci začít s ARM7, ale nevím jak začít a jak vybrat c kompilátor, JTAG debugger, vývojový kit, výrobce?

Chci si vybrat nízkonákladové způsobem (hardware) a 60MHZ rychlost je dostatečná pro mě v současné době.

Prosím průvodce mě.

nashledanou

Za poměrně levné řešení, měli byste si vybrat hodnotitel-7t kit.

Je na $ 250, s podporou JTAG a všemocnou RS-232 rozhraní.Avšak ne full-verze kompilátoru a JTAG hardware rozhraní (Multi-ICE komponent) je stanoveno na této ceně.Nahoru je Samsung KS32C50100 (s 512 kb SRAM, 8kb unifikované cache / sratchpad konfigurovatelné RAM, 10MHz hodiny vytváří 50MHz procesor hodiny)

GNU port pro ARM jako cross-kompileru je zdarma, ale budete potřebovat jisté znalosti s tím.

Takže tyhle a nástroje třetích stran pro chybějící "odkazy v toolchain" (nativní idiom).Celkové náklady na 750 dolarů ecept vás stavět JTAG rozhraní na vaše vlastní.

Drahé řešení je Integrator (např. pro ARM7TDMI) full-verze kompilátoru.Integrátor je totiž až do 66MHz, ale v praxi
jsem byl schopen nastavit až 50MHz.Plus 256kilobajt SSRAM a plug-in 256megabajt SDRAM modul.

A jaký je váš cíl mezi ARM variant (ARM7TDMI, ARM710T, ARM se analogové rozhraní, které je ARM7100)?

Třetí stranou-desky jsou questinomark mi výjimkou z Atmel AT seriály, které
jsem slyšel dobré komentáře, ale nemyslím, že má 32-bitovou sběrnici na hlavní paměti (off-chip) (důležité v případě, že potřebujete takové, samozřejmě).

the_penetrator_in_extremisŠ

Podívejte se této webové stránky pro dobrý a levný (350 USD) evoluce palubě TEB-4530AC z TopMicroSystems:
h ** p: / / topmicrosystems.com/html/teb4530ac.phtml
h ** p: / / topmicrosystems.com/html/help_teb4530ac.phtml
h ** p: / / topmicrosystems.com/kimstek/SNDS300/UM_S3C4530A_rev1.zip
h ** p: / / topmicrosystems.com / html / eboard_price.phtml

Nazdar
Mám ze všech odpovědí, že potřebuju tyto věci začít a rozvíjet projekt s ARM7.

1.C kompilátor jakoby GNU C kompilátor
2.JTAG rozhraní hardware
3.A vývojového kituJe to pravda?nebo jiné pomůcky jsou také vyžaduje?

Na cestě,
odkud (prodejci) Mohu koupit JTAG rozhraní? (Mám rád ty levné)

JTAG software a hardware pro Win9x h ** p: / / w * w.cfly.org /

Jiné řešení h ** p: / / w * w.ocdemon.net /
Wiggler hardware (dongle do LPT portu)
h ** p: / / w * w.ocdemon.net/Merchant2/merchant.mv? obrazovky = PROD & Store_Code = & MTS Product_Code = WIGGLER
a volný OCD Commander (Windows a Linux)
h ** p: / / w * w.ocdemon.net / ocd_dbgr.exe
Volný GNU nástroje pro OCDemonTM BDM / JTAG Zařízení
h ** p: / / w * w.ocdemon.com /

Ahoj vám všem kluci. Ok, že je společnost www.triscend.com
, které vyrábějí čip založený na jádru, které ARM7 hava jeden SDK cdrom zdarma u všech GNU a ostatních základních vrstev (BIOS) jeden je dodáván s debbugger, že za to, že je zdarma GREAT!

Nevím přesně, co potřebuju obecně pro ARM7 rozvoje.
Je toto položek kompletního souboru nebo jiné položky je potřeba?

1: několik ARM7 IC od prodejce
2: vývojového kitu z nich
3: a JTAG hardware
4: AC kompilátor a IDE

prosím místo své připomínky.

http://www.samsungelectronics.com/semiconductors/system_lsi/product_tree/product_tree.htm # 32bitarm
Má ARM7 informací ..
Najdete velmi údaje o ARM7 tam ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back