Jak zahrnout do scatterplot postava pomocí subplot?

A

Ahmed Alaa

Guest
Ahoj všichni, je to možné zahrnout do scatterplot postava pomocí subplot? Pokud ano, jak? Díky, Ahmed

Nejsem si příliš jistý, ale kde je vůle tam je cesta. typu "doc scatterplot" a najít část kódu Matlab, který vlastně pozemků ... Nejvíce je tu pro kontrolu integrity vstupu. Takže vytvořit nový soubor, funkce pro sebe a zkopírujte tento kód tam. Ale kde je to říká (jednoduché) pozemek, můžete napsat subplot odst. xyn), plot (...) Doufám, že to pomůže

subplot nefunguje, budu hledat toto téma tak jako tak. Díky.

pošlete mi novou funkci, kterou si udělal. Pokusím se jej odladit pro vás. Alespoň já to zkusit. Říkám to proto, že nevidím žádný důvod, proč by neměla fungovat. Oh ... můžete mi PM kód

Zátěž podmořských hor subplot odst. 2,1,1) rozptyl (x, y, 5, z) subplot (2,1,2) bodový (x, y, 5, z) Zkuste výše, může rozhazovat spiknutí být vykresleny jako se subplots

Díky andyutd a Communications_Engineer, ale myslela jsem, že scatterplot kreslí konstelaci není bodový. Už jsem zkusil, ale to nefunguje: = [1 2 3 4 5 6], B = [1 2 3 4 7 8]; subplot (2,1,1) scatterplot () subplot (2,1 , 2) scatterplot (B) Jakékoliv připomínky.

Ahmed, myslela jsem, že jsme se otevřít zdrojový kód pro vestavěné funkce scatterplot a upravit kód pro vykreslení souhvězdí jako subplot. Jak jste napsali, nemusí být v práci, protože možná, jsem neověřoval, před vynesením scatterplot používá "číslo a spiknutí" [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/ size ] tak scatterplot je vždy generováno v novém obrázku

Můžete mi dát příklad pro scatterplot a eyediagram na jednom obrázku nebo ukončit mě upravenou funkci? Díky, Ahmed

[Quote = Ahmed Alaa] Můžete mi dát příklad pro scatterplot a eyediagram na jednom obrázku nebo ukončit mě upravenou funkci? Díky, Ahmed [/quote] bratr Ahmed, zkontrolujte prosím PM. Poslal jsem vám kód modifikované scatterplot.

Díky samir67: D. Communications_engineer, díky moc a ramadan Kareem ;) [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 21 minutách: [/color] [/size] Líbí se někdo z vás má upravenou funkci pro eyediagram?

Ne, chceš? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] Mohu upravit ji pro Vás

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back