Jak zastavit IC TCA785, kdy nadproud v pozinkování

T

tinhthanthep

Guest
Dělám pozinkování stroje. Používám 3 IC TCA785 do fáze řízení pro mostní tyristorů usměrňovače 6. Chci zastavení stroje při přetížení. Stroj je reset po vypnutí a nastavení hlasitosti, zpět do polohy 0. může mi někdo pomoct schématu? Díky moc!

Nejlepším řešením je: Použijte jednu z účinek Hall proudového snímače "LEM" pro měření stejnosměrného proudu v izolaci. místo low-pass filtr (RC) a porovnat je, pak můžete zakázat TCA785 v obývat PIN nebo pomocí Integrator + komparátor + reset relé, aby se řídicí napětí TCA785. Použil jsem toto řešení v DC motoru.

Toto je nejjednodušší forma mého řešení. použití musí přizpůsobit se svým obvodem.

Zde je můj schématu. Co si o tom myslíte? Je to správné? Díky!

[Quote = tinhthanthep] udělám pozinkování stroje. Používám 3 IC TCA785 do fáze řízení pro mostní tyristorů usměrňovače 6. Chci zastavení stroje při přetížení. Stroj je reset po vypnutí a nastavení hlasitosti, zpět do polohy 0. může mi někdo pomoct schématu? Díky moc! [/Quote] Můžete mi poslat chematic diagram pro 3 IC TCA785 do fáze řízení pro mostní tyristorů usměrňovače 6.

[Quote = tinhthanthep, 372456] udělám pozinkování stroje. Používám 3 IC TCA785 do fáze řízení pro mostní tyristorů usměrňovače 6. Chci zastavení stroje při přetížení. Stroj je reset po vypnutí a nastavení hlasitosti, zpět do polohy 0. může mi někdo pomoct schématu? Díky moc! [/QUOTE] Může někdo mi poslat 3 IC 785 TCA .. 6 SCR řízení společného celního sazebníku nebo ne typ 3 SCS kontrola pH .. Pošlete mi na tomto fóru nebo tnp.de.silva @ gmail.com Thanx TNP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back