Jak zjistit stav pojistky odporu po nahrávání z

H

huashizng

Guest
K dispozici jsou tři pojistkové rezistory používané při ořezávání obvodu napětí referenčního bandgap.v případě, že čip je přelepené out, jak určit stav tří pojistek odporu?Níže je můj odhad, nevím, zda je správné.

tři bity obloha přinese 8 uvádí.můžeme vybrat 8 čipy.pálíme pojistka rezistory s různými metodami.tak 8 čipy mají různé státu.Měli bychom zjistit, ve kterém státě bandgap referenční napětí je velmi přesné.
a tak jsme test hodnotu bandgap napětí v různých teplot. (možná existují especial teplota přístroje) podle těchto testovaných údajů, čip vlastní nejlepší, nulové teplotní křivka je vybrána.tak pojistka zůstávají žetony budou spáleny s tímto stejným způsobem.

výše uvedené metody je jen můj dohad, nevím, zda je správné.
kdo může říci mi metoda používaná v praxi?

ur hádat je naprosto špatně!Pokud se u vždy vybrat jednu kombinaci, jak překonat tento proces deviace a parametrů odchylku, atd. v různých šarží výroby?
Účelem zastřihování je odstranit vliv procesu deviace a parametrů odchylku, atd.Z různých kombinací je možné udělat parametr dosažení určené typické hodnoty.
V jiném slova, cíl je jeden realizováno mnoho různých kombinací, takže se roztok stane flexibilní a snadné!

huojinsi napsal:

ur hádat je naprosto špatně!
Pokud se u vždy vybrat jednu kombinaci, jak překonat tento proces deviace a parametrů odchylku, atd. v různých šarží výroby?

Účelem zastřihování je odstranit vliv procesu deviace a parametrů odchylku, atd.
Z různých kombinací je možné udělat parametr dosažení určené typické hodnoty.

V jiném slova, je jeden cíl realizován prostřednictvím mnoha různých kombinací, takže se roztok stane flexibilní a snadné!

kterou metodu můžeme použít rozhodnout zastřihování stát v praxi?
zda metoda jsem navrhoval výše může být použit k oříznutí každý čip, respektive?

Ahoj

Řezání lze provádět buď šarže šarže nebo destiček o destiček, nebo dokonce zemřít zemřít, ale záleží na požadavky na přesnost a dostupné ceny.

Prosím, opravte mě, jestli se mýlím.Díky!

jde,
jordan76

scottieman napsal:
Citace:

Takže to znamená pro každé šarže destiček má vlastní ořezávání kombinace?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back