Jak zvýšit šířku pásma PIFA

I

imranshoaib

Guest
Ahoj, jsem simuloval jedno pásmo PIFA pro aplikace GSM 900. Střední frekvence je dobře splývá s 925 MHz, ale šířka pásma je malá. | S11 | je kolem -20 dB. Jak mohu rozšířit šířku pásma? Jsem pomocí Agilent ADS2005A pro simulaci PIFA. Váš návod je ocenil v této souvislosti ...

Jako u každé antény, zvýšit (elektrické) hlasitost. Takže můžete zvýšit vzdálenost mezi groundplane a opravy i opravy šířku. Používáte-li dielektrikum, pokles dielektrickou konstantou, vzduch je samozřejmě nejlepší. Také wdith na zkratovací kolík vliv na šířku pásma. Více pokročilé metody využívají otvorů v náplasti, parazitární a více rezonance. Existuje mnoho článků na toto téma.

Vzdálenost mezi napájecím bodě a seřadit bod také vliv na šířku pásma a jako Jone zmíněné propasti mezi groundplane a opravy radiátorů nic jiného, než dielektrická síla ovlivňuje i šířku pásma. Pro správné pochopení PIFA lepší číst knihy pod planární antény pro bezdrátovou komunikaci - Kin-Lu-Wong Kompaktní a široké pásmo antény mikropáskového - Kin-Lu-Wong Oba jsou k dispozici na této stránce. jde, balaguru. [Size = 2] [color = # 999999] Přidána Po 46 minutách: [/color] [/size] Přejít Čt pod link http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296

[Quote = balaguru thavamani] vzdálenost mezi napájecím bodě a seřadit bod také vliv na šířku pásma a jako Jone zmínil rozdíl mezi groundplane a opravy radiátorů nic jiného, než dielektrická síla ovlivňuje i šířku pásma. Pro správné pochopení PIFA lepší číst knihy pod planární antény pro bezdrátovou komunikaci - Kin-Lu-Wong Kompaktní a široké pásmo antény mikropáskového - Kin-Lu-Wong Oba jsou k dispozici na této stránce. jde, balaguru. [Size = 2] [color = # 999999] Přidána Po 46 minutách: [/color] [/size] Přejít Čt pod link http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296 [/quote] Nemám žádné laboratoř list pro tento účel. naše laboratorní asistent právě za úkol navrhnout PIFA pro GSM 900 a 1800, jeden v pásmu a jeden dual-pásma. Přečetl jsem hodně a navrhl některé, ale problém je rozšíření šířky pásma. ADS je zavedena pro nás v této laboratoři, aby návrh v ADS je nutností, jinak já jsem poměrně expert uživatel CST MWS a já se dosáhnout co nejlepších výsledků zde. a nevím, jak dát všechny tyto parametry jako, tloušťka, atd. v reklamách.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back