Jak zvýšit antény účinnost tištěné antény

N

ntargr

Guest
Ahoj všichni,

Ví někdo, jak mohu zlepšit anténu účinnost tištěné antény beze změny struktury ani kov a dielektrické vlastnosti?

V simulaci ve věrnosti (FDTD), dostávám effieciency 46% a chci splnit naměřené účinnosti 86%.
Díky
Naposledy upravil ntargr dne 13 února 2006 14:41; edited 1 krát v celkové

Hi ntargr

zkuste změnit šířku vstupního řádku.Možná jste si špatné vstupní
impedance.Změna tohoto zlepší vaši efektivitu.

PL

Ahoj, ntargr:

Snažil jsem se vám poslat soukromou zprávu týkající se Váš dotaz.Nicméně, to se nezdaří.Můžete poslat e-mail na mě: jian (at) zeland.com.Mám nějaké poznámky pro vás.Jde.

Hi Jian

Jak vložím směrovost a zisk ve stejném plot?

THX

PL

Ahoj, Plasma:

Ano.Máte pravdu.Nemůžeme dát zisk a směrovost do jednoho pozemku přímo pod PatternView.Nicméně, můžete to udělat tímto způsobem ve 2 krocích.

1.Display zisk v spiknutí.
2.Vyberte tlačítko Uložit na vertikální nástrojové liště (není na panelu nástrojů horní části pod menu, ale ten v levé části grafu).To vám umožní ukládat data z grafu do souboru XML.
3.Display směrovost ve spiknutí.
4.Vyberte tlačítko Otevřít na svislé nástrojové lišty a poskytnout uložen XML název souboru.
5.PATTERNVIEW bude zobrazovat jak získat a directity dohromady.Všechny IE3D nebo jiné Zéland ZBOŽÍ pracovat tímto způsobem.Můžete overlay křivek z několika grafů dohromady.

S pozdravem,

Hi Jian

Proč nemůže prostě dát možnost do děje okně vyberte tak Dir.a zisk? mají ve stejných jednotkách.místo toho dělal to dvakrát.

THX

PL

Ahoj, Plasma:

Ano.Měli bychom provádět.Mělo by být užitečné.Díky!

S pozdravem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back