Jasné Timer na POROVNAT Match (CTC), režim problém

R

Razu Ahmmed

Guest
Mám čelil problémy v práci s CTC v ATmega. Nemohu vytvářet přerušit po 1 sekundě pomocí CTC. Pozoroval jsem, že hodnota OCR1AH není ve srovnání s s TCNT1H. Co se dá dělat? Navrhněte needed.My kód je po ........ # Include int a = 0; neplatné Timer1compa_ISR () {org IVT_ADDR_TIMER1_COMPA PORTB = ~ PORTB; PORTD = 0xFF;} void main () {int i; DDRB = 0xFF, 0xFF = DDRD, DDRC = 0xFF; SREG_I_bit = 1; TIMSK | = (1

Že vám něco chybí / / Timer1 porovnat utkání ISR na TIMSK = 0x10, taky nevím, proč používat TCCR1B | = (1

Tady mám problém, jako jsem pomocí MikroC jako kompilátor, v tom je následující kód nepřijala .... OCR1A = I, když jsem prohlásil, jako ...... OCR1AL = I, pak je to přijmout, ale to je jen možné, když (i255 pak musím prohlásit, že jako OCR1AL = Lo (i); OCR1AH Hi = (i), ale v tomto případě je hodnota OCR1AH není ve srovnání s hodnotou z TCNT1H je pouze hodnota OCR1L hodnotu ve srovnání V důsledku toho jsem nemohl možnost porovnat velký čas. Nedokážu pochopit, co vlastně mám dělat. potřebné pomoci ..

Potřebuju normální kód Timer1 CTC pro ATmega v MikroC. Udělal jsem jednoduchý kód, ale nemůžu pochopit, kde je moje chyba nemohu srovnávat, kdy i> 255. Potřebné pomoci. # Include unsigned int i; neplatné inerrupt_ISP () {org IVT_ADDR_TIMER1_COMPA PORTB = ~ PORTB;} void square_wave_init (void) {DDRB = 0xFF; TIMSK | = (1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back