je naučit Autocad za to, a co software je nejlepší?

C

chirag2004

Guest
Dobrý den, přátelé,
Jsem elektroniky a telekomunikační engineer.I am běh using ORCAD, která je EDA (Electronics Design Automation) nástroj používaný pro kreslení schémat & I také udělat PCB umělecká díla pomocí ProTel SOFTWARE.But teď jsem řekl, se učit AUTOCAD můj šéf.
Nevím autocad.I jsem připraven se učit, ale je to kariéra přepínání, protože jsem slyšel, že AutoCAD je v souvislosti s strojírenství.
Který je nejlepší AutoCAD?
Díky předem.

zeptat šéfa, co chci vám udělat.

ORCAD a AutoCAD jsou zcela různé nástroje.Nicméně můžete dělat jednoduché kresby s jemnou kontrolou na stopy,
S aplikací AutoCAD a DXF-k-Gerber nástroj Conversion (např. linkcad)

V elektrických výrobní společnosti složky, kluci hojně využívají
AUTOCAD čerpat návrhu výrobku a aby filmy pro
Modul PCB / keramický substrát šablonování.

V každém případě musí být AUTOCAD velmi užitečným nástrojem k eneltrical inženýry, myslím.Hodně štěstí.

V Orcad, otevři design.Vyberte "File", "Print / Plot ...", zvolte DXF a klepněte na tlačítko OK.
V Autocad, zvolte "Soubor", "Open" a vyberte typ souboru do DXF.
Hodně štěstí.