Je to plausable?

E

edaedaeda

Guest
Zde je pojem obvodu, kde je můj obvod lze interpretovat jakýkoli typ stmívače přepínač pro domácnost (triak), kterým se upravují výstupní napětí mého lm317.
Záměrem je umožnit stmívač schopnost skupinu 6 150 mA bílých LED diod.
Po pravdě řečeno jsem se necítil 100% na to tak jakýkoli vstup bude vynikající.Už jsem měl nějaké velké zpětné vazby na dřívější verzi, takže jsem optimistický úrovně odborných znalostí, které lze nalézt na tomto fóru ...Zvláště v mém Amigo Pranam.Také kritika je velmi vítán.

Eda
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ach Ty vole, pojď!
Pokud jste šedě napájení ze sítě, se nějakým způsobem vaše ztrácí mnoho dalších hodnotných parametrů, jako je současná a frekvence střídavého proudu.Váš LED bliká velmi stmívat úrovni.

Pamatujte si, že k ovládání LED intenzity byste měli kontrolovat proud není napětí.

Transformátor se může jednat abnormální, pokud feeded z stmívače, protože to bude napájen z luštěnin možné se složkou DC.
Proč jste přidali dozadu tranzistor pro LM317 kontrolní ADJ?

Na jedné straně chcete, stmívače, a na druhé straně použijete regulátor, je to divné.

Je jednodušší postavit stmívače v části DC obvodu.

Díky za vstup kluci,
Mám hodně co učit .....

Tranzistor byl jen nápad jsem házel tam ...Jsem rád, že jsem se zeptal.
Vím, že je třeba zavést kontrolní stmívání s PWM.Jak je to možné udělat z stmívače přepínač pro domácnost?Co chci dělat s tímto obvodem je použití LED světla nahradit recessesed světlo v mém domě.Použití domácnost stmívač je zásadní.

Eda

Ahoj,
Může být váš nápad bude fungovat.Použijte jiný paralelní usměrňovač most bez jakéhokoliv výstupu kapacitní a připojte svůj výstup do základního odpor tranzistoru R7.Mezibankovních tranzistor emitor / kolektor připojení.

Podívejte se, co máte teď.

S pozdravem,
Laktronics

Laktronics,
Oceňuji váš vstup na toto téma.Zde je to, co jsem dal dohromady na základě vaší zpětné vazby.Řekni mi, co si myslíte.

Eda
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj,
Ano, mluvil jsem o podobné uspořádání.Ale nemusíte mít oddělené vinutí a pojistka uspořádání.Můžete připojit druhý most přímo z výstupu první pojistky iteself.Také,
1.You nemusí dát pár kondenzátorů jako C1/C2 a C3/C4.Použít pouze jeden jako C1 a C3.
2.Možná budete muset zvýšit thevalue C1 na zhruba 470ľF, 30V pro snížení zvlnění na výstupu 317.
3.Můžete probabaly jít na Unreg.napětí 16 až 20 V pomocí sekundární napětí 0-16 V AC.
4.Nemáte použita standardní nastavení napětí rezistory pro 317 IC.Kolik vrcholem napětí pohonu Čekáte na LED okruh?V projednávaném případě, kdy tranzistor jde na cutoff, Vadj.terminálu bude plovoucí a v takovém případě, regulátor výstupního může některé jdou na jeho vstup volatge a pokud ano, může to být OK v tomto případě.Ale já nevím, jak by se chovat 317 regulátor, pokud její Adj.pin je plovoucí.Zkontrolujte prosím, zda na tento aspekt.Pokud nechcete, aby to tak, použijte nastavení napětí rezistory, aby požadované maximální výstupní napětí.

S pozdravem,
Laktronics

Ahoj všem,
Díky za všechny vstupní jste pomohl trochu v mých pochopit, co je třeba udělat zde.Další nápad Uvažuji používá frekvence střídavého proudu na napětí měniče.Jaký by měl být dobrý čip nebo přístupu k této?

Díky znovu!

Eda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back