je to tak těžké najít práci v rf mikrovlnné design?

T

tshah

Guest
Ahoj kluci,

Snažil jsem se každou práci stránkách najít práci v mikrovlnné RF designu nebo zkoušek.Mám velmi dobré znalosti v tomto.Bohužel, nejsem prospěch žádné přijímací pohovory s tím spojené a také tam není moc místa.

Do někdo ví, případná volná místa ve Spojených státech v jejich společnosti, nebo Existují nějaké poradce?

Díky

Jen vstoupil do Yahoo Hot-Práce klíčové slovo RF Engineer a návrat byl přibližně 1000 pracovních míst v USA

Jo, to vidím cca.100 pracovních míst na yahoo horkých míst.

Ale většina z nich jsou buď zkušený úroveň 5-10-15 let nebo prošlé nebo příliš stará zaměstnání vysílání

trpělivost
Dostanete jej.zkuste vysílání bude pokračovat práce na webových stránkách.
Tam jsou opravdu hodně pracovních míst pro lidi RF.ale některé zkušenosti jsou nezbytné.

Mnoho produktů v mé společnosti se snaží přejít na bezdrátové technologie, ve skutečnosti se jedná o nejnovější trend, takže tam bude spousta příležitostí v této oblasti.Pokud můžete sehnat položit vám to pomůže najít hodně rychle.

Jen jsem se snažil stejném loňském roce žádný z výsledků.Byl jsem desesperate ..., žádné peníze, 3 roky 'oficiálně prokázána' zkušenosti a bez práce.

Pak jsem se pokusit udělat svou vlastní společnost, a když bylo vše připraveno k zahájení, dva opportinuties objevil: jedna velká společnost RF navrhla, abych se s námi, pro jiné byl developpment lékařských nástrojů v hi-tech divize (RF i design).

Cenou v mém případě bylo opustit domov.

Může být máte vysokou školu přátel a známých profesorů, zkuste se obrátit to vám může pomoci.

Takže je to jedno.Jestliže hledáte, najdete to.

Hodně štěstí.

Oceňuji všechny odpovědi.Jsem vedení trpělivost a žádají o zaměstnání.Mám také pracovní zkušenost v délce 6 měsíců.Ale jediná věc je, že v rf mikrovlnné práci někdy vyžadují více než 2 roky praxe nebo 5-7-10-15 let.Existují pracovní místa na trhu není pochyb.Snažím se všude jinde se něco najít.Těším se, jestli můžu mít možnost získat některé důležité informace na tomto fóru.

Nejste si jisti, o zemích, ale tady v Kanadě Barrett záměry se snaží, aby se pevné bezdrátové a satelitní internet je k dispozici všem Kanady nakonec.Nedávno jsem se zúčastnil prezentace z nich, kde se přednášející prakticky prosit o "dobré", aby lidé mohli pracovat RF.Také tady v Kanadě FPGA to dělají dříve nepraktické RF práce je to možné.Jsem student magisterského a viděl jsem 2 dalších mistrů studentů, kteří vědí FPGA se najít práci.

hi rudane,

Snažila jsem se podívat na internetové stránky záměry Barrett.Nemohl jsem najít místo, které má méně než 1 let zkušeností.Také jsem udělal pána.Já jsem přemýšlel, jestli mi může dát nějaké bližší informace.Já si jistě ocení Vaši odpověď.

Díky

Prezentace byla sponzorována IEEE New Brunswick kapitoly.I vysláni seminář shrnutí níže.Harold Dewitt byl ten chlap na starosti, takže byste chtěli kontaktovat někoho na Barrett prostřednictvím webové stránky a pokusit se dostat znovu na Harolda.Jen aby něco poznamenat, Barett Xplore byla jedna ze společností zapojených do StarChoice satelit.

Seminář - vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu ve venkovských Kanadě

Seminář Shrnutí:

Díky obrovské zeměpisné oblasti Kanady, umožňující přístup k širokopásmovému připojení, nebo
vysokorychlostní internet v jiné městské / příměstské oblasti je náročná činnost.My
bude diskutovat dvou hlavních možností, jak překonat tyto výzvy, které využívají
Satelitních a / nebo bezdrátové.Obě varianty měly spíše ne-příjemné
historie, kde mnoho nasazení / výrobců selhal v roce 1990.Proud
technologie schopnosti, obchodní, ale i problémy venkovských oblastí
nasazení budou prezentovány.

Reproduktory / Přednášející: Harold Dewitt a Esam Ghanem

Harold DeWitt VP je technika pro Barrett Xplore Inc Harold má na bakalářské
EE od UNB (třída z roku 1991) a je zaregistrována u profesionální Engineer
APEGNB.Před příchodem do BXI v roce 2005, Harold měl rozsáhlou kariéru
telekomunikací.Strávil 30 let, postupně vedoucí role v NBTel
(nyní Aliant) odchází do důchodu v roce 2000, na kterém založil HR DeWitt Inc
telekomunikační poradenská firma.2000 až 2005 dělal rozsáhlé
konzultační práce s McCain Foods skupiny společností v mezinárodním měřítku.
Harold a jeho manželka Sheila bydlet v Tilley, NB.

Esam Ghanem je v současnosti vedoucí manažer pro navrhování sítě RF v Barrett
Širokopásmových sítí.Za posledních 15 let, před Barrett, Esam pracoval v
mobilních / bezdrátových s Ericsson, Nortel, Lucent, Nextel a emiráty Telecom v
různé kapacity a s více bezdrátových přístupových technologií.Esam drží
Bakalářského a magisterského studia v oboru EE, je vysoce postavený člen IEEE, a on je současná
místopředsedou sekce IEEE NB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back