Je tu někdo pracuje na VANETs?

A

Achilles20

Guest
Zdravím všechny. Pracuji na směrování a bezpečnostních aspektů VANETs. Je tu někdo pracuje na VANETs? Na zdraví, achiiles

Chcete pracovat na zajištění směrování Směrování a jistících nebo v samostatných? Jsem rád na VANETs.

[Quote = Achilles20] Zdravím všechny. Pracuji na směrování a bezpečnostních aspektů VANETs. Je tu někdo pracuje na VANETs? Na zdraví, achiiles [/quote] Ahoj jsou pěkné články o bezpečnostní aspekty VANET, v IEEE komunikace Magazine z listopadu 2008 (Vol. 46, NO. 11). Myslím, že ti mohu pomoci. Hodně štěstí

Děkujeme, že vás za odpověď. No já chci pracovat na směrování + bezpečnost (včetně různých vrstev). Jsem pracující na konstrukci vrstvu kříž tak budou muset vzít v úvahu bezpečnost ve všech různých vrstev. Jsem také pracuje na návrhu systému úrovni 802.11p. Poté, co se děje mi může dát protokoly o procesor nebo FPGA a udělat nějaké terénní experimenty. To je velký úkol a já jsem ještě začátečník. Děkuji Vám za informace o dokumentech. Prosím, mějte na dotek. Na zdraví, Achilles

Ahoj lidi, já jsem také začátečník v nové VaNet. Pracuji na fyzické vrstvě a mám dotaz ohledně odrazy. Může někdo navrhnout mi papír léčbu vícecestné ztráty směrové antény? Díky předem. Lupin

Ahoj všichni, já jsem pracoval na VANET na OPNET. Já však chci vědět více o mobilitě VANET modely, které mohu využít s OPNET. Jako někdo pracoval s VanetMobiSim? děkuji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back