Jeden Držte Porušení

J

jitendravlsi

Guest
Ahoj všem,

Jsem stojí jen jeden držet rozporu s mým návrhem po post CTS optimalizace SOC Setkání, které bylo 20 před optimalizaci spustit.

Může mi někdo říct, jak najít cestu tohoto narušení a jak odstranit tento jediný porušení pomocí příkazového řádku.

Zkoušel jsem to změnou cílové stagnací hodnotu drží od výchozího 0,0 až 1,0, ale žádné zlepšení ve snížení této hold porušení.

Mé 2 centy!

Jak asi běží optimalizace s verbose, proč tuto cestu není stanovena?Kterým bude tato cesta pro drží, způsobí nastavení porušení?

Existuje přistávací plochy kolem této cesty pro buňky, které mají být vloženy?Pokud existuje nějaký druh čalounění,
můžeš odebrat a vyzkoušet?

Jak je využití designu?budete chtít změnit využití pro buňky, pokud nejsou

Jak asi manuální stanovení zavedením pufru pomocí ECO?

Doufám, že to pomůže !!!!!

Ahoj příteli,

Je-li jeden její porušení,
užijte post netlist optimalizovány pro PT a spustit eco_fix_violations.tcl opravit socalled porušení.

THT skript velikost buněk zasahující správné buněčné a řeší porušení.

(OR)
V SOCT, u možné vystopovat cestu porušována v GUI.Stačí dohledat a místo ručně požadovanou buňku do optimální polohy, aby nedošlo k jejich porušení.

Zjistili jsme, že pozitivní výsledky z obou výše uvedených řešení, při naší nedávné projektu.

Jakékoliv další dotazy pls.zeptat se.

Pozdravy,
Sunil Budumuru
ASIC-dft.com

Díky za rychlou odpověď.

Musel jsem iterovat designu z RC těžbě držet času optimalizace s cílovou hodnotou 5,0 Setup stagnací & cílovou Držte stagnací hodnotu 0,0.
Prosím, opravte mě, jestli jsem špatně v mém přístupu k odebrání drží porušení cesty.

Děkuje všem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back