M
malli_1729
Guest
Ahoj!
Nevím, zda můžu tento post tady, nebo ne.Ale já jsem vyslání pomoci mne mimo.
Prosím, Holé se mnou, protože pro pochopení jsem eloberating ....with an issue Missing DC Bias Return current when Input is AC Coupled
.
Jedná se o jediné plnění operačního zesilovače
s otázkou Chybí DC bias Return proudu při vstupu je AC spojená.
Jsem jen zobrazení některých klipy a další věci Analog dialogu ze zařízení Analog
a připojení těchto údajů.
"
Na obrázku 1,
kondenzátor je zapojen v sérii s neinvertující ( ) vstup
operačního zesilovače AC pár je, snadný způsob, jak zablokovat DC napětí, které jsou
spojených s vstupním napětím (VIN). "
"
Co se vlastně stane, je, že zkreslení proudů vstup poplynou
přes spojku kondenzátor, nabíjení je až do common-módu
napětí zesilovače vstupní obvod je překročena nebo výstup
je řízeno do limitů."
.So, no DC Voltage from Vin can enter Op amp.
Kondenzátor blokuje DC.
So, Ne DC napětí od Vin můžete zadat op amp.to je přímo v para první.
Ale v dalším para mají zmíněné vstupní klidový proud ze zesilovače Op bude téct přes spojení kondenzátoru a rozvíjet napětí.
Zde jen jsem zmatená.Až Vím, že obecně vstupní klidový proudy, které jsou pro zaujatost obecně jsou DC, tak, kondenzátor by spojka nedovolí.. Ale tady se o tom zmínil Wil poplatek kondenzátor.
Myslím, že jsem zasáhl některé, kde v základech, pokud jde o kondenzátor.
jakozda je kondenzátor mohou být účtovány napětí DCzda je kondenzátor mohou být účtovány stejnosměrný proud ...zda stejnosměrného proudu a DC napětí existují nezávisle ....
Prosím, pomozte mi ....
Nevím, zda můžu tento post tady, nebo ne.Ale já jsem vyslání pomoci mne mimo.
Prosím, Holé se mnou, protože pro pochopení jsem eloberating ....with an issue Missing DC Bias Return current when Input is AC Coupled
.
Jedná se o jediné plnění operačního zesilovače
s otázkou Chybí DC bias Return proudu při vstupu je AC spojená.
Jsem jen zobrazení některých klipy a další věci Analog dialogu ze zařízení Analog
a připojení těchto údajů.
"
Na obrázku 1,
kondenzátor je zapojen v sérii s neinvertující ( ) vstup
operačního zesilovače AC pár je, snadný způsob, jak zablokovat DC napětí, které jsou
spojených s vstupním napětím (VIN). "
"
Co se vlastně stane, je, že zkreslení proudů vstup poplynou
přes spojku kondenzátor, nabíjení je až do common-módu
napětí zesilovače vstupní obvod je překročena nebo výstup
je řízeno do limitů."
.So, no DC Voltage from Vin can enter Op amp.
Kondenzátor blokuje DC.
So, Ne DC napětí od Vin můžete zadat op amp.to je přímo v para první.
Ale v dalším para mají zmíněné vstupní klidový proud ze zesilovače Op bude téct přes spojení kondenzátoru a rozvíjet napětí.
Zde jen jsem zmatená.Až Vím, že obecně vstupní klidový proudy, které jsou pro zaujatost obecně jsou DC, tak, kondenzátor by spojka nedovolí.. Ale tady se o tom zmínil Wil poplatek kondenzátor.
Myslím, že jsem zasáhl některé, kde v základech, pokud jde o kondenzátor.
jakozda je kondenzátor mohou být účtovány napětí DCzda je kondenzátor mohou být účtovány stejnosměrný proud ...zda stejnosměrného proudu a DC napětí existují nezávisle ....
Prosím, pomozte mi ....