jediné plnění operační zesilovač designu

H

hacksgen

Guest
Ahoj, nějaké poznámky nebo referenční pro navrhování jediné plnění na základě dvoustupňové Mlynář opamps.In všechny CMOS knihy návrhu, příklady založeny na dvojí supplies.how mám jít o navrhování je pro jednotlivé dodávky. díky.

Dobrý den, jednoduché nebo dvojité napájení není otázka, společné-režimu rozsah se počítá. Jednoduchý standardní dvoustupňový zesilovač nemůže být vstup železniční na železnici, budete potřebovat dva vzájemně se doplňující fáze vstupní diferenciální. E. g.. Rahzavi popisuje to, jak [v] Rozšíření rozsahu vstupního CM [/i]. S pozdravem, Frank

díky za reply.the věc je operační zesilovač by měl fungovat na 1,2 napájením. Nyní doplňkové vstupní fáze u naznačují, jsem četl v novinách a knihách lze použít jen pro výše 1,5 V dodávek. Takže já dont pochopit, jak může být použit zde.

Aha. Myslím, že železniční k železniční provoz není možný, a společný režim rozsah je asi malá, může být od země k několika výše 100 mV. Plány na tomto omezení se nepodařilo nalézt v učebnicích designu analogových, věřím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back