Jednoduché RF vysílač / přijímač projekt?

S

Smimi

Guest
Chci stavět projekt s jednoduchým vysokofrekvenční vysílač a přijímač. V podstatě to, co bych chtěl vytvořit, je momentální tlačítko převodu na signál, kdy při depresi a vypnutí signálu propuštěn na přijímač, který bude v podstatě vypněte zařízení nebo na místo pevné tvrdé vypínač ... Řekněme, že ventilátor v místnosti nebo falešný krysa vyděsit přítelkyně;) jsem na závod a stavět rc auta, takže mám trochu přehled, ale žádné skutečné ruce vedle nákup a instalaci věcí, žádné skutečné ruce na měnící se vedle krystaly ... Jak by to bylo něco, co bych také rád, aby funkce, takže jedno zařízení doesnt provozovat další a tak dále .. Jakýkoliv pohled, info, nebo jinou pomoc, obchody, peněžní nebo výměny by být žádný problém, protože je to můj oblíbený projekt právě teď. Nevím, kde začít: (Jsem grafik a výtvarník z Austin TX, takže pokud tam je něco, co jsem vám může pomoci se s v mém oboru jsem si pro jistotu udělat něco pro váš čas Díky za poslech! newb;)

Stačí koupit auto na dálkové ovládání / hračky a převod desky.

Nebo "bezdrátové" zvonek kit - asi 10 liber tady v Británii. Upřímný

Hmm dobré nápady, mám tendenci dělat věci na obtížné: -? Jakékoliv jiné malé věcičky rf yall můžete myslet .. Menší lepší: wink:

K, takže je to dobrý nápad, dokud Vysílač je napájen stejnosměrným a přijímač je hmoždinka v 110 ac ..... To je jak většina se zdá být ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back