jednoduchý obvod, který umí číst IR signály, jejich uložení

E

elecTronX

Guest
Ahoj, potřebuji jednoduchý obvod, že mohu hrát s tím bude číst IR signálu, uložte ho do paměti, a pak mají možnost odeslat uložené IR signál ven.Potřebuju jen něco jednoduchého na hraní.Snažím se naučit, jak univerzální IR dálkového vzdělávání fungují jako dotykové dálková ovládání LCD displeje.Potřebuji jednoduchý obvod pro generování nápadů pro tento projekt.Děkuji předem všem, které mohou po jejich pomoc.Added po 3 minutách:Hi again, rád bych o samostatnou okruh - něco jednoduchého, že nebude propojení s počítačem.Díky

Podívejte se na tyto projekty.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

ahoj děkuji za Vaši odpověď, ale to, co projekty mluvíte.neexistují žádné další údaje ve svém příspěvku.jste mi poslat hodin nebo tak něco.dejte mi prosím vědět.díkyZní 1 minuta:nevadí, já je hned vidět.Byl jsem prohlížení této stránky se mo_zilla, ale teď já am using IE a já vidím, přílohy.Many thanks.Budu se podívat na ně straigt pryč.S pozdravem.

Hi All,

Jsem Zajímate se dělá podobný projekt, snaží se využít PIC16f628 jako správce.I cant see attachement nebo někdo může dopředu mi to?

Opravdu si toho.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back