Jednoduchý obvod qestion, pomoc!

I

idtkid

Guest
Musím drátu jednoduchý obvod složený z těchto komponent. 5x infračervené LED diody 1.28v 30mA 1x předcházející IR kamerou / bluetooth obvod 3V 300mA Moje otázka je, mohu tyto vodiče až do utéct z 1 ze 3 napájecí adaptér, který mám? 7.5V 700mA 5.2V 650mA 700mA 5,1-li tak by někdo, prosím, popsat, nebo poskytnout jako schéma, jak vytvořit tento okruh? Chtěl bych být tak vděčný, protože to je školní projekt, který musí být dokončen brzy. (Jsem produktový designér vytvořit funkční prototyp pro svou práci třída) Díky předem za jakoukoliv pomoc, které jste

Pokud můžete použít regulátor napětí, jako je třeba napětí LM317 bude poskytnuta LED a IR kamerou .... Pokud ne, tak si zkontrolujte maximální napětí z těchto komponent, pokud Toto hodnocení je vyšší než napětí výstupní adaptér můžete použít alll komponenty současně jako zátěž ..... to bude efekt je životnost

Já bych si vybrat 7,5 napájení. Pak se používají dva LM317 regulačních dříve navrhl. Použijte jeden regulátor k poklesu 7,5 až 3V a druhá produkovat napětí pro LED diody. LM317 je snadno ovladatelný. Datasheet umožní jednoduchou rovnici pro nastavení výstupního napětí na dvou hodnotách odporu. Nevýhodou lineárních regulátorů je, že rozptýlení tepla. Očekávat, že vyzařuje asi 1W tepla z 3V části. Použijte chladič a / nebo ventilátor. Jelikož se jedná o prototyp, pravděpodobně nebudete muset běžet pro dlouhé intervaly. K dispozici jsou novější a lepší než LM317 regulátory. Nicméně, toto zařízení je snadno k nalezení. Důvodem 7,5 nabídky nad dodává 5V je, že LM317 vyžaduje několik voltů prostor. 5V nebude mít dostatek prostor k vytvoření 3V výstup.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back