jednoduchou otázku IE3D & Kruhové mikropáskových antény

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Nazdar,
Snažím se simulovat základní 2.45GHz kruhové mikropáskového antény IE3D.Bascially Jsem zmaten o základních structute který IE3D ukazuje na mě.Chci, aby simulovaly (pouze plněné vzduchem) kruhový patch anténa, která má být krmen Koaxiální krmení?Hledala jsem ho, ale zdá se, že není možné.Actully budu krátké pozemní letadlo (konečný nebo nekonečný) na opravu itself.That je nápad.Použil jsem z knihy Balanis vzorce pro výpočet poloměru náplasti.Moje otázka je, sonda dávka krmiva je stejná jako koaxiální krmivo?.
V 3D pohled na opravy v IE3D, že ukazuje pouze kousek poloměru 3,34 cm, ale když jsem se pokusit se definovat port sondou krmivo, ono doesnt práce?Can anyone help me.
Děkujeme vám.

Ahoj, Atul:

1.Sonda-krmivo pro koaxiální krmena strukturu.Je velmi přesná a to se projevuje v mnoha dokumentech.

2.Existují příklady v IE3D manaul a můžete přístup k elektronické verzi v menu HELP v MGRID.Objektů, existují příklady v Zeland v Virtual Training Stažení www.zeland.com.Zeland Virtual Training obsahuje filmy ukazující, jak vytvořit strukturu.

Pozdravy,

hi atual,

Sonda fed příklad byl uveden v Chapter16th z IE3D manual.I myslíte, že to pomůže

u.In 3D pohled sondy krmena pouze opravy 3D polygon'll být zobrazen, ale není port

číslo.Added po 15 minutách:pokud se u've další prob v simulaci to, pošlete mi strucuture nech mě to zkusit.

Děkuji vám, pane,
Jsem upevnění struktury, které jsem se snažil to out.One je centrem krmení a druhý je probe.I okrajem jsem také připojení IEEE papíru, který říká, že vložka krmivo umístění shoda je provedeno pomocí IE3D.I se snažili podívat ale já cudn't najít v IE3D.Dose IE3D byla tato zařízení?Musím zkontrolovat také napomoci, ale není schopen zjistit, zda je tato.Pocínovat u pomoci mne při vyšetřování dále?
Víte, jak najít přesné místo (hloubka a šířka) pro vložka z kruhové náplasti?Jsem zjistil, že pro reactangular patch (to taky není pro letecké jádro), ale bude hledat pro kruhové PatchA also.Please podívat do těchto dvou základních provedeních:
Data jsou:
Air core, průměr: 3.34 cm, Freq = 2.45GHz, h = 0,1588 cm
Snažil jsem se to z příkladu Balanis z kapitoly antény mikropáskového pro kruhové clony.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Vážený pane,
nahrávání diagrams.Center a okraje krmena koaxiální krmiva.
Data:
vzduchu jádro, poloměr = 3,34 cm, h = 0,1588 cm, koaxiální poloměr = 0,20 cm (vybrána náhodně)
Děkujeme vám.

hi Martin Tlustý,

Jsem simuloval dané struktuře podle daných rozměrů v IEEE papíru.

Jeho dávat dobrý výsledek očekávat nějaké kompenzaci ve frekvenci.

I've uzavřené konstrukce a její výsledek jít thr toto a platí totéž pro

2.45GHz.

Vážený pane,
Mám velmi základní otázku.Jak se mají konstruovány tak, vložka krmena odpovídající síti?Mám na mysli hloubku a length.Will to být stejné pro 2.45GHz?Pls dejte mi nějaké tipy na design odpovídající sítí pro kruhové microstrips antény.

HI, Atul:

Ní je projekt IE3DLibrary náplast s poloměrem, jako variabilní ladění.Můžete změnit model s vložkou krmivo rozměry ladění proměnné.Je těžké definovat ladění proměnných ve standardním rozložení editoru MGRID, zatímco vy můžete dosáhnout snadno pomocí IE3DLibrary.

S pozdravem,

Je nám líto pane,
Nedostal jsem se vám přesně.Co je to IE3D projekt ..?Nechápala jsem první linii, co jste napsali.
Děkujeme vám.

Ahoj, Atul:

Myslím, že jsem zapomněl připojit IE3DLIBRARY soubor projektu na vás.IE3DLIBRARY je 2. layout editor pro IE3D (1. z nich je MGRID).MGRID je založen na polygony a je flexibilní pro obecné tvary můžete vytvořit pomocí polygonů.IE3DLIBRARY je pro parametrizaci.Pro kruhové anténa s vložkou krmiva, je velmi snadné vytvořit strukturu a parametrizovat jej IE3DLIBRARY.Zde jsou IE3DLIBRARY soubory znovu.Cir_patch1.ie3 je původní s poloměrem parametrizované náplast.Cir_patch2.ie3 je nová s poloměrem, rozdíl šířky a hloubky parametrizovat.

S pozdravem,

Děkuji vám, pane.
Jsem kontrolu provedl.Vkládá minuty 5 hodin a 41:Ok Vážený pane,
Mám jednoduchou otázku.Můžeme simulovat konečný důvod struktura IE3DLIBRARY?Pokud ano pak mohou u pls dejte mi know.I zkontrolovat ho a pokusil se změnit Z = 0 letadlo vodivost od 4,9 * 10 ^ 7 do 0 a pak simulované it.It dával lepší výsledky, kromě směrový vzor.Směr vzor je na tvar 8, pokud udělám nad change.For nekonečná vodivost země letadlo není spodní lalok vzor 8.

Ahoj, Atul:

Viz přiložený files.zip.Obsahuje cir_patch2_finite.ie3, IE3DLIBRARY projekt pro konečný model země letadlo s parametrizované náplast poloměr, mezera a hloubka.

S pozdravem,

Hi Atul,
back which leads

V případě pozemního nekonečné roviny všechny vlny se odrazí
zpět, která vede

ke zvýšení směrovost, a proto nebude zpět lalůčky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back