Jpeg na BMP

A

a_tek7

Guest
Jak mohu převést JPEG BMP formátu?
Jaký je princip tohoto procesu?

a_tek7 napsal:

Jak mohu převést JPEG BMP formátu?

Jaký je princip tohoto procesu?

Obvykle snímky jsou komprimovány ve formátu JPEG, tj. mají menší barevné detaily při srovnání s image BMP ..

takže i když převést do JPEG BMP, u nesmět získat kvalitní ..

pokud u stačí jen změna formátu, změna souboru rozšířením je dost ..

Děkujeme za vaši pomoc. Omlouvám se, že chcete převést BMP do formátu JPEG. některá applicactions změnit formát konkrétních images.I chtějí vědět, tento proces?

Ahoj,
Použijte Malování převést formát souboru.

Vím, že thses software chci vědět o procesu a technikách nepotřebuji znát jména těchto software

Ahoj,
Open BMP obrázek v programu Malování.
Klikněte na menu Soubor / Uložit jako ...
Přejít na řádek:
Uložit jako typ (v okně Uložit jako ..)
a změnit typ JPEG (*. JPG, *. JPEG, *. JPE, *. JFIF)

Stiskněte tlačítko Uložit a to je vše.

Už jste hledali čistou?

s ne moc hledání jsem našel tuto stránku: http://cobweb.ecn.purdue.edu/ ~ ace/jpeg-tut/jpegtut1.html , které by mohly být užitečné.Jediné, co musíte hledat, je "bmp" nebo "jpeg format" a které by vás mohly dostat specifikace a věci na těchto formátů.

Doufám, že je to užitečná.Tak jako tak, měli byste požádat to v digitální zpracování signálu subforum, spíše než základní elektronika jeden ...

1. U břímě člen určitý obraz do MATLABu.
'Imwrite' příkaz pro změnu formátu u chtít.
U najdete to v MATLABu pomoci.

Myslím, že chce znát skutečný algoritmus bit procesu konverze na jpeg.Jsem zvědavý sám o skutečném změně formátu, jak jsem se zabýval některými CCD snímky sám.Ví někdo, co je standard pro převod bitové mapy do formátu JPEG.Ne program!Ale skutečný bit manipulaci.

Jde o

dfullmer

yes.that 's právo musím aktuální algoritmus bit procesu přechodu na jpeg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back