JTAG Flash programování v ARM7TDMI základě projektu

J

jackson

Guest
Ahoj, Mohl by někdo místo mě, kde získat informace o tom, jak řídit JTAG port k plnění v programovém systému blesku? Díky předem Jackson

h ** p: / / w * w.elektroda.pl / eboard / viewtopic.php t = 27104 h ** p: / / JTAG-arm9.sourceforge.net h ** p: / / w * w.lart .tudelft.nl / projekty / JTAG / h ** p: / / w * w.intel.com/design/pca/applicationsprocessors/faq/sa1110faq.htm h ** p: / / w * w.cse.unsw. edu.au / ~ pleb / anvil.html š * h ** p w.cfly.com: / / sourceforge.net / projects / gdbice / h ** p: / / openwince.sourceforge.net / JTAG / h ** p: / / w * w.ascensit.com/developers/atmel_eb55/main.php3

Ahoj Dainis, Díky za vaše informace. Jak já vím, blesk metoda programování přes JTAG port není jen má co do činění s přístrojem značky, ale také velmi závisí na procesoru. Většina open source projektu, jsou založeny na čipu StrongARM. V mém projektu jsem použít S3C44B0x zařízení. Může to možné, získat úspěch pouze na změnu veřejného kód, aniž by věděl zařízení vnitřní kontroly řetězce konfiguraci? Jackson jde

Ahoj, Jackson jako myslím, že byste hav 2 možnosti použití JTAG. 1.You může změnit JFlash nástroj pro StrongARM, zdrojový kód je k dispozici na stránkách společnosti Intel a program flash přes hranice scan rozhraní. 2. Tato metoda je jednodušší než metoda 1. S3C44B0x má 8KB On Chip SRAM paměti. Musíte napsat programovací nástroj na ARM C nebo ASM jazyk a zatížení, které nástroj On Chip SRAM pomocí JTAG ICE a spusťte jej. Pak si stáhněte Flash obrazu přes UART nebo jiné rozhraní a vypálit na flash. Zde si můžete stáhnout z webu test_44b.zip Samsung a vidět ukázky programování flash paměti AM29F008. S pozdravem Vlad

Dělám vývoj v JTAG blikající pro ARM7TDMI když je někdo zajímavý, můžeme diskutovat o icq 174376964

[Quote = cyriliano] Dělám vývoj v JTAG blikající pro ARM7TDMI když je někdo zajímavý, můžeme diskutovat o icq 174376964 [/quote] Za to, co JTAG hardware a hostitelského OS?

Ahoj, všichni, mám dotaz. Co '"Intel ® JTAG kabel" má to někdo? Protože Intel má odstranit všechna data na internetových stránkách. je to stejný "LART JTAG"?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back