Kódování velké vyhledávací tabulku

D

dll_fpga

Guest
Prosím, pomozte mi kód velkou vyhledávací tabulku .... s více než 50 položek .. Jaký je přístup používaný ke kódování, jako je BIG LUT? Myslím si, že v případě použití kódování se provádí, bude náchylné k chybám. Uveďte, prosím, řešení či odkazy na toto

Myslím, že chcete deklarovat pole a mají kód číst ze souboru, protože můžete manipulovat, že soubor "offline", vytvářet skládky jako výstupní z jiného vhodnější nástroj nebo cokoliv jiného. Tam jsou některé tabulky funkce v veriloga odst. byl rok nebo více, co jsem naposledy spletl s), které fungují na kterém je souborový ukazatel, je-li konečné použití vašeho vyhledávání. Deltax = $ table_model (logX, "$ PATH / X_table.tbl", "Já, 3CL"), kde tabulka je jen ASCII: # Index L VGS VDS X 1 0,5 0 0 1.00E-12 2 0,5 0 0,2 1.00E -12 3 0,5 0 0,4 1.00E-12 .....

Ty jsou rozhodně ve špatné sekci, tak jsem zvědav, co jste se odkazovat na je mikrokontrolér z FPGA?

Prosím, pomozte mi kód velkou vyhledávací tabulku .... s více než 50 položek .. Jaký je přístup používaný ke kódování, jako je BIG LUT? Myslím si, že v případě použití kódování se provádí, bude náchylné k chybám.
platforma určí sémantika, bude jazyk určí syntaxi. Můžete uvést více informací o vašem prostředí? Není možné odpovědět jinak.

platforma určí sémantika, bude jazyk zjistit syntaxi. Můžete uvést více informací o vašem prostředí? Není možné odpovědět jinak.
hi im pomocí Verilog HDL.its pro projekt ASIC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back