Kříž domény sběrnice synchronizace

F

firefoxPL

Guest
Vítejte, mám následující problém, v designu jsem v současné době pracuje na Mám 32-bitové čítače, který je zvýšen na každém okraji hodiny s pevnou hodnotou (odlišný od 1!). Teď už je třeba uložit hodnotu čítače synchronně na okraji další hodiny. Hlavním problémem je, jak synchronizovat to, nemohu použít metodu 2DFF (protože Hammingova vzdálenost je větší než 1), jsem také nelze použít D-MUX (protože jsem si žádnou "platný" signálu), a sincerly jsem z představy, jak na to. Jakákoliv pomoc by byla velmi ocenil.

Je proti změně na každé hodiny? Pokud ne, tak budete mít každý přírůstek v oblasti boje za aktualizaci signál, že synchronizovat do oblasti cíle hodiny a použití vzorků pultu hodnoty přímo nebo stínu kopie, která zůstává stabilní po dobu více cyklů. Dalo by se udělat update signálu jako přepínací signál, kde každá hrana znamená změnu v oblasti boje proti hodnotě, tak v oblasti cíle hodiny, můžete otestovat počítadlo na jakékoli změny v hodnotě aktualizace.

[Quote = rjainv] je kontraproduktivní mění na každé hodiny? [/Quote] Já to nechápu vaši otázku. Čítač se zvýší na každé sestupné hraně jedné hodiny, to nemůže být zvýšen na okrajích několika hodin, které by se syntetizovat. Věřím, že to, co váš návrh je podobný jako D-MUX řešení, nemám pravdu (pouze "platné" signál "update" signál ve své řešení)?

[Quote = firefoxPL ]/... Teď je třeba uložit hodnotu čítače synchronně /.../[/quote] může být to může fungovat?
Code:
 modul clk_crossing (vstup CLR clk1, clk2, výkon [07:00] cnt_out), reg [07:00] CNT, reg en1, en2, reg sync_clr1, sync_clr2, reg [07:00] cnt_buf1, cnt_buf2; Vždy @ (posedge clk1) sync_clr1

Měl jsem na mysli je v rozporu bude přírůstek na každé hodiny okraji hodiny běží dál? Jak rychle se další čas doménu, kterou chcete synchronizovat? Ano, byl jsem naznačuje něco podobného D-MUX, ale že předpokládá, že jste se nemění hodnota čítače na každé hraně hodin. Je-li hodnota změny na každém okraji hodiny, pak bych byl zvědavý, co děláte, protože to nemá smysl pro některé další hodiny domény závisí na takovou věc.

Díky za všechny vstupy na toto téma, protože jak je uvedeno rjainv (a jsem očekával) jako synchronizace není možné, já rearanged design tak, že by neměl být problém

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back