K573RF4A 27c64 klon programování.

N

neazoi

Guest
Dobrý den, mám dvě K573RF4A (2764 klonů) epromes. Jeden má Vpp = 21V a jiné (který má menší čip zemřít) má Vpp = 12,5 Který z nich bych měl použít pro mé žádosti? Mám Willem programátor

Oba EPROM jednou naprogramovaná bude chovat stejným způsobem, otázka je zde která ZIF má vaše programátor, takže nebudete muset dělat nový adaptér pro menší .. IanP: wink:

Jak naprogramovat EPROM jednou bude chovat stejným způsobem, otázka je zde která ZIF má vaše programátor, takže nebudete muset dělat nový adaptér pro menší .. : Wink:
všiml jsem si, programátor má nastavení pro Vpp. Můžete si vybrat mezi 12V, 21V a 23v. Jeden EPROM sais Vpp = 21.5V. Bude to v pořádku woth jen 21V, nebo se napětí musí být přesné?

Hádal bych, 21V je dost blízko. Chcete-li být upřímný nikdy jsem neviděl EPROM, který používal 21V, ale 21.5V je velmi časté, takže snad jen zkrácené číslo. Pokud programátor používá správné algoritmus, bude dál snažit psát na stejnou adresu do data mohou být čtena zpět správně, je-li napětí je poněkud málo, že by prostě napsat ještě několikrát před údajů ověřených správně. Jak IanP říká, budou obě zařízení fungovat stejně, je to jen jejich vnitřní kontroly programů, které se liší. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back