Ka pásmu Varactor dioda SPICE model pro frekvenční zdvojovač

E

engrvivs

Guest
Dobrý den, byl jsem přidělen projekt implementace Frekvenční násobič, který zdvojnásobuje frekvence od 15 GHz do 30 GHz. Okruh má být realizována prostřednictvím rovinný mikropáskové na hybridní MIC (mikrovlnná trouba s integrovanými obvody) technologie. Mám na mysli realizaci reaktivních doubler pomocí varactor diody. Nicméně, já nejsem schopen najít vhodnou varactor čipů, jejichž SPICE modely jsou také k dispozici pro simulaci na reklamy. Může někdo navrhnout mi, některé varactors čipy, jejichž SPICE modely jsou k dispozici (například iv Technické listy), a které umožňují Ka pásmu provozu? Díky předem, pokládá, Vivek

Díky za Vaši odpověď! Stačí odstranit pochybnosti ... V případě, že jeden používá Schottky dioda pro zdvojnásobení frekvence, bude používán v režimu vpřed ovlivněna realizovat "odporové" násobič frekvence? V každém případě, bude to mít obrovský pomoc, pokud někdo může naznačovat určitou plochu montovat diody, které jsou užitečné v pásmech Ka, a jehož SPICE modely jsou k dispozici pro simulaci prostřednictvím inzerce.

Ano, mělo by být dioda vpřed ovlivněna. Chcete-li získat dobrou konverzí získat stejný význam jako dioda zaujatost, je dioda odpovídající na základní a harmonické.

Díky za objasnění. Webové stránky, které jste zmínil, se skutečně pomoci, aby mi v porovnání výkonnosti můj návrh s komerčně dostupné mínění. Díky za to taky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back