Kadence Fatal error: MN7. mosinsub: "JSW" má neobvyklou hodnotu 130 Pa / m

M

macg84

Guest
Dobrý den, vůbec, když běžím můj DC simulaci je tato chyba: Oznámení spektrum v "modn ':' MN7", v hierarchii lichotivé. MN7. mosinsub: "JSW" má neobvyklou hodnotu 130 Pa / m MN1.min ....... Oborech tvoří smyčku pevných poboček (krátké) wher Jak odstranit tuto chybu? Děkuji

[Quote = macg84] oborech tvoří smyčku pevných poboček (krátké kalhoty) wher Děkuji [/quote] Možná máte 2 nulovým odporem zdroje současně: podnětem a (VDC) zdroj?

Ahoj macg84, jak se u vyřešit tento problém? BCZ jsem postupně tento problém. v hierarchii dát globle zdrojů vstupní im pomocí DC mezi VDD a zemí. a dal hodnotu, DC = 5, aby napětí. a podnět okna i znovu givine hodnotu zdroj napětí 5 voltů. Je to pravda, nebo ne? Jaký je význam slova "Můžete mít 2 nulovým odporem zdroje paralelně? podnětem a (VDC) zdroj" im nedostávají to. plz plz odpověď co nejdříve. Děkuju.

Dobrý den, Váš postup se mi zdá správný, vyřešit můj problém jsem oddělená dvě větve svého obvodu, ale upřímně jsem nechápal, proč jsem dal jasně, že chybu. Buďte opatrní s GND circuit.I by vám pomoci více, ale já nevím ... sorry

Přesně to, co máte: 2 zdroje napětí (jak se výstupní odpor 0 Ohm) paralelně. To není povoleno. (Proč, protože již minimum potenciální rozdíl? - Říkají 5,0000001 - 5,0000000 V - bude vyrábět proud rozdíl nekonečnou hodnotu). Stačí sejmout jeden zdroj DC nebo podnět! Na zdraví, erikl

Ahoj přátelé, dostal jsem to, když jsme se vybrat DC zdroj definujeme hodnoty příliš, tak v globálním zdrojem možnost, neměli bychom dát hodnotu stejnosměrného zdroje. Pokud budeme dávat hodnotu I zde pak ukáže fatální. chyby

Měl jsem dva zdroje napětí (jak s výkonem odpor 0 Ohm) paralelně. To není povoleno. Takže jsem musel oddělit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back