kadence nástroj

P

p_shinde

Guest
může někdo říct, jak se uplatnit přízrak nástroj pro simulaci vzhledu ..............

jeho kadence nástroj, Wat všechny příkazy, aby ..........

díky
Prasad

Ahoj,
ru dělá vše, co ur věc z příkazového řádku, nebo gui na ..... jsem obeznámen se později jeden ..... co děláme, je následující ....

od layout ... po DRC ... LVS .... u výpisu (může být RCX, nebo co vůbec), layout ......

tam je možnost "hierarchie editor ".... u muset udělat všechno ........ u může najít to v" Uživatelská příručka "poskytované prodejce tech-souboru / technologie .. ... obecně se říká v to ... zvláště přizpůsobené pro tento nástroj ur pomocí ....

pokud u stále potřebují informace o výše uvedené lze napsat zde ... Pošlu u doc .....

pokud jde o commandpromt ... Jsem slepý ....

gd štěstí
snakudey

ok díky,

Potřebujeme jiné samostatné licence pro strašidlo simulace??
nebo jinde to je zabudovat do tempa virtuózní nástroj ......??

může někdo odpovědět na tuto ......

Prasad

Ahoj,

Určitě budete potřebovat licenci pro Spectre Simulator a většinou je to výchozí simulátor a je vestavěné.

Na tomto místě jsem alittle trochu zmatený .....
Myslel jsem si to jako ur žádají "layout simulace post".To se provádí po rozložení je u konce.Takže musí mít u simulované ur obvodů / schemata před layout.

Pokud se u využili myslel kadence (tj. pro simulaci, stejně jako layout) ... pak u musí být s simulace licence pro strašidlo ...... v tomto případě u nebude čelit žádný problém .....

Je-li ur simulace je další nástroj (jako HSPICE atd. ).... pak s největší pravděpodobností u muset dovážet netlist z kadenci po rozložení ....... netlist je k dispozici ...... ale já ne vědět hodně o inter nástroj komunikace .....

gd lk ..
sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back