kadence (virtuózní) knihovna pro simulaci zařízení v nm technologie

A

anita

Guest
Chci, aby simulovaly křemíku nanowire tranzistor a za to chci soubor knihovny pro kadence v plz nanometrů technologií naznačují mi, kde ji stáhnout? díky

Ahoj Anita, co přesně se snažíte dělat? najít knihovnu včetně nanowire zařízení a jeho modelu vytvořit model nanowire mimo standardní CMOS zařízení přidat nové zařízení do knihovny, pro které již máte model?

pane například CKT simulaci pomocí mos zařízení tam r koření soubor modelu pro MOSFET.example mosfet LIB soubor takhle ckt simulace křemíku nanowire tranzistor je tam nějaký soubor lib tam, díky:. idea: [color = "Silver"] [ SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 14:55 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:54 ----------[/ VELIKOST ] [/color] najít knihovnu včetně nanowire zařízení a jeho model

není nativní nanowire zařízení v kadenci knihovnách, přesto jsou základní nanowire modely založené na (SOI) MOSFETy a / nebo jiných zařízení, std, pravděpodobně budete muset kopírovat model z literatury / internetu a zahrnout ji do simulace

pane já jsem s kompaktní model SINWT a skládají dva Schottkyho zády k sobě a mezi deplation tranzistorů NMOS režimu, ale problém je, že vždy, když jsem se snaží simulovat přístroj ukazuje pro Schottkyho například vyžadují použití modelu pane plz řekni mi, jak přidat model? v kadenci virtuózní

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back