kalibraci VNA s 180 hybrid

J

Jone

Guest
Jsem měření S11 pro můj čip (diferenciální topologie), která požaduje, aby používaly hybrid 180 stupňů.Jak kalibrovat diferenciální výstup?To je, jak bych měl kalibrovat VNA, když je připojen hybrid?

Vzhledem k tomu, jsem jen jeden SMA kalibrační kit, použil jsem oba muže a ženy ke kalibraci.Utkání a Open jsou OK, ale krátké dává některé stěžuje.

Několik připomínek

Jsem přemýšlel o rozdílu mezi Balun a 180 stupňů hybrid na chvíli a přišli k závěru, že i když mají oba výstupy, které jsou o 180 stupňů od sebe je další rozdíl.Balun je určena k převodu z jednoho-skončil na diferenciální (nebo vyvážený), přenosové vedení stejně.Dvě zařízení nejsou zcela zaměnitelné.Můžete být lépe sloužil s baluns.

Můžete zvážit budování dvě části zkušebního přípravku pro vaše část, která má test kupón, který odráží část zkoušky stopa, ale je spojen zády k sobě.Pak můžete vyzkoušet část a extrapolovat výkon test části de-embedding měření pomocí kuponu měření.V podstatě se díváte na rozdíl mezi dvěma měřeními s VNA kalibrovaný na koaxiální kabel.

Prodám druhý kalibrační kit, takže není došly norem.

VNA existovaly se čtyřmi porty a může diferenciální měření přímo.

Není lepší kalibraci jen jednu nohu a druhou nohu držet zápas na 50 ohmů?Nejsem velmi dobře obeznámeni s VNA sebe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back