Kalkulačka - klávesnice a LCD

I

inad

Guest
Ahoj, všichni! I nechal, protože kalkulačka s klávesnicí. Simulovanou jít jen do hlavní smyčky s funkcí "MyKey = getkeypad ()". kompilátor v8 .. PIC16F877A EasyPIC5 Uvnitř smyčky kód je logické. Ale vzájemná funkce, která spojuje, je mi podezřelý v hlavní volání podprogramu já nerozumím. Ale já jsem na to postavit špatně jsem někde skoro se k měření jsem někde na dotek a LCD psát celkem řádku. Tento projest je pouze na mě. Prosím, promiň mi špatně langauge v angličtině! S pozdravem, Daniel!

[Quote = john modrá, 832538] umožňuje odesílat kód zde [/quote] Ahoj, John?! Jsem pro callig rutinní velmi ještě začátečník. Jsem se, aby bolesti. # Define # define MASK 0xF0 Enter 11 # define plus 12 # define Minus 13 # define Multiply 14 # define Rozdělte 15 / / / / Tato funkce dostane klíč od klávesnice / / unsigned char getkeypad () {unsigned char i, Key = 0; PORTC = 0x01, / / Start se sloupec 1 while ((PORTC & MASK) == 0) / / když není stisknuto tlačítko {PORTC = (PORTC

Hi John! Jsem pro callig rutinní velmi ještě začátečník. Jsem se, aby bolesti. # Define # define MASK 0xF0 Enter 11 # define plus 12 # define Minus 13 # define Multiply 14 # define Rozdělte 15 / / / / Tato funkce dostane klíč od klávesnice / / unsigned char getkeypad () {unsigned char i, Key = 0; PORTC = 0x01, / / Start se sloupec 1 while ((PORTC & MASK) == 0) / / když není stisknuto tlačítko {PORTC = (PORTC

Myslím, že je použitelná, ale snažte se potvrdit ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back