kapacitní měření

S

sunish

Guest
hai všechny
Je možné, abych měření kapacity ze dvou desek
se vzduchovou mezerou 10 cm?
platesare o 5x5 cm šířka obou
Dej mi nějaké nápadySlunce

Použil jsem několik zařízení k měření kapacity na různé frekvenci, než.Ale já nevím, jestli je možné jej použít ve vašem případě.Zdá se, že se zobrazí jen některé kapacity na vysoké frekvenci.

Ty by měly poskytnout více informací o aplikaci, pokud chcete tuto strukturu, která bude kondenzátor byste měli pracovat na frekvencích pod rezonancí freqs této struktury.3 GHz vlna má půl vlnové délce 10 cm ve volném prostoru, takže to bude pravděpodobně první rezonance.Níže např. 1,5 GHz bude jednat spravedlivě jako kondenzátor, ale vzhledem k struktuře kapacitní bude velmi nízká (zlomky pikofarad).Jaký má smysl takový malý capacitor nižší než 1,5 GHz?Prosím, ujasnit si své app ...

Vážení Radiohead,
mé žádosti je skutečnost, že
jestli najdu kapacitní mezi dvěma talíři,
Pak jsem si zjistit materiály procházející mezi nimi
jak se změní di-electrric konstantní
To je pro hobby projekt.
dovedu feed mi to mikrokontroléru a získat výsledek
acoording na vás, jaký materiál bych měl použít pro desky?
Už jste někdy udělal takové pokusy?Slunce

Jednou z možností může být pro připojení této hranice.v oscilátoru CKT a měření četnosti OSC.na CRO, může být (nebo na mikrokontroléru sám, pokud to stanoví, že funkce), která bude obsahovat hodnotu kapacity.
Ale ujistěte se, že udržet hodnotu SZP v rozsahu, který umožní měřit frekvence ručně dostat výsledek.

tronix

10 cm vzduchová mezera bude příliš mnoho.Napište kondenzátor rovnici vzhledem k vzduchu epsilon a desky povrchy a podívejte se na výsledky.Budete potřebovat velmi vysoká frekvence
k pocitu, jako kondenzátor variace.Ale mikrovlny bude potřebovat některé konkrétní rozměry desky, který se stane antén a musejí být přizpůsobeny s impedanci frekvenční generátor.Přidáno po 25 sekundách:
10 cm vzduchová mezera bude příliš mnoho.Napište kondenzátor rovnici vzhledem k vzduchu epsilon a desky povrchy a podívejte se na výsledky.Budete potřebovat velmi vysoká frekvence
k pocitu, jako kondenzátor variace.Ale mikrovlny bude potřebovat některé konkrétní rozměry desky, který se stane antén a musejí být přizpůsobeny s impedanci frekvenční generátor.

Podívejte se na to U LL LOVE IT
www.py2wm.qsl.br/LC_meter/LC_meter-e.html

Kapacita se měří ve vašem případě je 221,3547 FF.Usnesení navrhovaných metr LC je možná (AADE) 10fF a přesnost měření bude asi 5%.
Co potřebujete, je Femto Farad Měřič kapacity.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back