Kariérní růst anténa designer

D

designer007

Guest
Ahoj všem

Je jejich jakékoli kariérní růst v antény projektování.Mám 2 zkušenostmi v projektování anténu.I musí opustit svou práci v důsledku nějaké důvody.Může některý uveďte mi růst v oblasti projektování antény.

Navrhněte alternativní pole tak, že jsem se mohou usadit v mé kariéře.

s ohledem
kishore

Antény jsou téměř každodenní re-vynalezl, i když základní dipól a Monopole antény byly objeveny více než sto lety.Vždy je něco, co lze zlepšit, upravit nebo modifikované získat nové požadavky.
Nemůže existovat bezdrátových systémů bez antény.

Ahoj všem

Chtěl bych změnit svou kariéru jako designer PA,
mám dobré znalosti v odpovídajících ckt navrhování, moc děličem projektování.

Jaké jsou další dovednosti potřebné k dobré výkonové zesilovače designer.Prosím naznačují mi dobré knihy a software potřebný k dosažení.

Děkuji předem za Vaše cenné podněty.

s ohledem
kishore

Já bych řekl, ano!Jsem mikrovlnné /
system konzultant a já skončím výdajů o 30% mého času na anténní konstrukce nových výrobků.Je velmi obtížné najít inovativní antény návrháři tam!Najdete spoustu štukatura-in-a-hárat kluci, kteří reminesce o věcech, které se před 10 lety na některých radarový systém.pokusit se najít někoho, že se vejde elektricky malé antény pro mobilní obchodní nebo spotřebitele platformu a zároveň zachovat přísnou elektrické parametry, a budete hledat dlouho!

Myslím, že klíč je pracovat někde, že se jedná o moderní systémy.Nechcete, aby se práce v některých místo projektování backhaul mikrovlnné nádobí!Práce někde tam, kde jsou problémy místě, mimo systémy, GPS / komunikační soupravy, atd. Tímto způsobem můžete snadno pohybovat s vašimi zkušenostmi.

Ahoj všem,

Může mi někdo průvodce jak jsem schopen být dobrý PA designer.Jaké jsou dovednosti potřebné pro to.Dejte mi jakékoliv materiály, které odpovídá.

s ohledem
kishore

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back