Kde najdu (koupit) indukčnost metr pro měření v nH?

Pokud jste spokojeni s 1NH rozlišení si můžete postavit sami metr LC.Na webu existuje mnoho projektů na metr LC.To Vás bude stát PIC MCU, LCD displej, LM311 a několik dalších dílů.

Snažím lm311 projektu, ale to nefunguje
lm311 není OSC

Už jste zkusit lm311 projekt sám se sebou?
může být to je problém v lm311 našel v mém domácím trhu v Egyptě

Ano, mám postavit několik z nich.Všichni pracovali uspokojivé.

Jedním z nich je:
http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/ ~ rýže / LC / index.html

Máte-li vektorové síti Analyzer, můžete jej použít v S11 režimu a sledovat Smith Chart vidět, jaká hodnota R nebo L nebo C je.

Jedním z nejčastěji používaných odborných indukčnost metrů byl HP16470 (1000 dolarů průměrná cena na eBay).
Určitě půjdu na jednu z možností zmíněných výše (AADE nebo VK3BHR), že jsem se už zkouší sám a funguje velmi dobře.
Dokonce si můžete zakoupit od AADE.Sto babek nic neznamená pro výsledky, které jste ll dostat.

Myslím, že byste měli použít pro analýzu sítě.Může analyzovat induktoru s mnohem vyšší frekvencí a můžete také de-vložit test přípravku parametr.Také se vám to dává nějaký důležitý paramters jako osoby samostatně výdělečně rezonanční frekvence (SRF)

Já taky myslím, že VNA může být použit jako indukčnost metr (i kapacitní metr).
To poskytne přesné informace o indukčnost a vlastní rezonanční kmitočet, ale špatná přesnost o Q.
Problém přesnosti Q je znám také, pokud používáte HP16470.Q závisí na udržování stavu svitků HP standard.

Děkujeme vám Borber
Zkoušel jsem to

h ** p: / / ironbark.bendigo.latrobe.edu.au / ~ rýže / LC / index.html

a funguje velmi dobře: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back