Kde najdu obvodu řídit anténu na 125kHz?

Q

quoy

Guest
Kde najdu obvodu řídit anténu na 125kHz? (Mám anténu 1.6uH) Co čipy potřebujete použít v tomto obvodu? Chci zjistit Proximity karty do 10 cm. Může mi někdo pomoct, díky!

Myslím, že je to pro RFID, na 125kHz. Na internetových stránkách firmy Microchip můžete najít některé příklady design: ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51115F.pdf ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00678b.pdf nebo hledat RFID na microchip.com

Dobře! Dej mi všechny informace o ur tag pošlu Buď u obvodního nebo všechny potřebné parametry pro ur obvodu.

[Quote = farhantariq] No! Dej mi všechny informace o ur tag pošlu Buď u obvodního nebo všechny potřebné parametry pro ur obvodu. [/Quote] Vlastně, chci, aby čtečky číst EM RFID karet na 125kHz. A našel jsem Philips IC HTRC11001T, ale já nevím, jak využít své: cry:.

Můžete použít také U2270B od Atmelu: levné a spolehlivé.

[Quote = xirix] Můžete použít také U2270B od Atmelu: levné a spolehlivé [/quote] Děkuji vám za vaše názory:.. D

u mohou také navštívit d webu sekci download - h ** p: / / RFID-handbook.de to dokumenty, které obsahují vzorce o antén atd. RFID 4 a také open source spustitelný soubor, který pomůže u výpočtu parametrů d 4 různé dopravce frekvencí jako 13.56mhz atd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back