kdo může dát tok vlastní design ic

G

gaonkc

Guest
kdo může dát tok vlastní design IC. Jak používat ic 5,0 podniku Cadence. ? Jak používat jej vytvořit malý projekt? tnx

1. se celý proces soubory ze slévárny, 2. Tyto soubory vytvářet knihovny (pro schéma a rozložení), 3. nakreslit schéma v kadenci, l 4. běhu simulace Cadence / hspice / Synopsys atd.; 5. nakreslit rozvržení podle vašich schématu.

5.1 Nakreslete rozložení 5,2 DRC / LVS ověření 6. Uspořádání parametrů těžby / Parazitní odpor těžby. 7. Do post-layout simulace. 8. Pokud je post-layout simulace ukazují nějaký problém, přejděte ke kroku 5 nebo Krok 3.

protože vím, toto téma je vyslán několikrát tak daleko, BTW, tady je dobrá odpověď: hxxp: / / turquoise.wpi.edu / CD / BEST!

Existují nějaká místa, která umí CMOS 0,25 nebo ještě větší balík levně a to také? Kdysi jsem četl, že ceny klesly až na úroveň, kde fandové mohou vytvářet vlastní integrované obvody, a jen jsem chtěl vědět, kde? - Jayson

[Quote = Jayson] Existují nějaká místa, která umí CMOS 0,25 nebo ještě větší balík levně a to také? Kdysi jsem četl, že ceny klesly až na úroveň, kde fandové mohou vytvářet vlastní integrované obvody, a jen jsem chtěl vědět, kde? - Jayson [/quote] Jo, můžete zkontrolovat tý sítě. Tam jsou některé founderies, které dělají tento druh práce. Ale oni mají nějaké pravidlo, že cokoliv, co jim pro výrobu, tvrdí některá práva nad ním.

Nejste jisti. Většina slévárny poplatek 20K USD za 0.25um. Pokud nechcete používat jejich knihovny, že nemohou požadovat práv duševního vlastnictví. Chartered Semi mají freeware typ politika - žádná práva duševního vlastnictví, jejich knihovny, TSMC je pravý opak. Pochybuji, že každý hobbiest může dovolit čip běží ve slévárně.

Ne, ale můžete spustit na žeton v MOSIS za $ 3000 v USA asi 20 ks. Jediné pravidlo je MOSIS nebere chlapa z ulice - musíte být součástí společnosti nebo univerzity. Pravděpodobně tvoří společnosti (ooh, pre-IPO spuštění) jsou dost dobré. jsou včleněny za 20 dolarů, a vyvolat MOSIS. mají staré levné AMI procesů a velmi rychlý, velmi drahé IBM procesy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back