Kdo umí konvertovat LVS soubor?

L

loverrf

Guest
Chci převést LVS souboru (Dracula LVS soubor diva LVS souboru)
protože slévárenský suporter poskytnout Dracula LVS souboru.
ale já jsem diva LVS licenci.

Prosím, pomozte mi.

V C (at) de & CE inst (at) ll directory/tools.sun4v/dfII/bin, můžete najít spustitelný soubor: DraculaToDiva.
Je to použití jako stejné jako PDR (at) CUL @.
To může konvertor Dr (at) kul @ příkaz soubory Div @.

Dobrý den,

Existují nějaké nástroje podporující diva2dracula?nebo Assura2dracula?

Thx.

Nejsem si jistý.
Jak vím, tak daleko, nejsou tam žádné takové nástroje.

Děkuji vám za váš komentář.
Jsem neobeznámený s Cadence nástroj.
I otevřít Nástroj pro převod pole z hlavního okna 'nástroj Cadence Manu
, ale nemohu najít DraculaToDiva.
Mohl byste mi prosím vysvětlit DraculaToDiva na použití v detailu?

Ahoj, loverrf
Nemohu najít dracula2diva v IC443 nebo IC50,
Jen to možná invertního člověkem.

Ahoj, visualart, Těší mě v tomto tématu.
"DraculaToDiva" není v kolonce Nástroj konverze.
Nachází se na vaše "c (at) dence zařízení directory/tools.sun4v/dfII/bin/DraculaToDiva", pokud máte nainstalovaný diva.

Ahoj sulifen.
Mám jinou otázku?
znamená "dracular2diva" Konvertovat dracular Pravidla pro diva LVS Pravidla dokonale?

Bohužel, dokonce i "DraculaToDiva" je proveden Cadence, ale převedený potápění pravidla soubor nelze spustit přímo.
Obvykle je potřeba opravit několik syntaktické chyby ručně.Například vstupní vrstvy jméno by mělo být přibližně stejně jako tech souboru definice.

Chcete-li použít "Diva" LVS, měli byste mít až k cvičení "Composer" pro vstup vašeho návrhu (schematický), "Diva", využít k místo netlist.

Omlouváme se, mé zkušenosti s drac2diva je od roku 1995.Musel jsem změnit 1.6u CMOS pravidlo souboru.Mohl přeložit 95% výrazů.Poté, co vzal pohled na zbývajících 5% výrazu chápu, že builtup pravidla soubor používá základní sémantické Dracula.Musel jsem ručně vložit výpisy z diva, které se týkají přesného případy Dracula., Které mají tendenci časově velmi náročné.Po dvou týdnech jsem se start přepsat celý soubor pravidel v diva, protože jsem si s familar.I křížovou kontrolu některé designy jsem našel nesrovnalosti v obou pravidel souborů.Na zdá, že existuje i nadále 3 pravidla.Jeden v textu discription pravidlo, jeden v drac, další in diva.Rozdíly v případě přijatelné, protože zlatý, poraďte se se drac došlo tak jako tak.S kalibru jsem našel více podobnosti s Diva.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back