Kdy a proč by měla VB, a Delphi se používá Visual C?

I

ilop

Guest
helloo,
Jsem nováček na tento programovací jazyk (VB, Visual C , Delphi a)

Mám pár otázek, doufám, že tam je někdo odpovědět na tuto
1.Když používáme VB, Visual C , Delphi a?
2.Jaké jsou výhody a nevýhody jejich použití?

VB a Delphi jsou velmi podobné ...ale já bych si vybral VB ...Protože její snadnější použití ...Jsem zjistil, že C je nejlepší pro komunikaci s PC porty ..."Pravidelný" C se liší o Visual C , protože můžete dělat programy, které bude fungovat skvěle v prostředí Win ...Nejsem profesionální tak zjistili, že vaše vlastní ...

VB je dobrou volbou, pokud chcete, aby se jednoduché software pod Windows s pěkným uživatelským rozhraním.VB je snadné použití a budete mít krátký vývojový cyklus.

Pro trochu náročnější aplikací můžete použít C / C .

C je ideální pro nižší úroveň programování jako Driver Development.

C / C lze používat na více platformách.

Delphi je v podstatě Pascal, takže pokud nevíte, Pascal pak navrhuji, volbou jedné ze dvou dalších.VB je pravděpodobně snadnější se učit.C a C vám poskytne vyšší výkon.Většina z Windows byl napsán v C a C .Děkuji vám za to, že vzhledem k Java.

proč ne Java?
Samozřejmě trochu pomalejší,
ale je to stále dobrá volba v pořádku?

VB je opravdu dobré pro rychlý vývoj programů.Kdybych byl na vašem místě, tak bych použít VB tak, že bych mohl soustředit na problém, spíše jako kódování ve VB, je mnohem snazší.Pokud nemůžete udělat nějaký hardware programování ve VB, psát DLL ve VC a volání funkcí z VB.Do zbytku programování ve VB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back