klepněte na jedle filtr

X

xdunicorn

Guest
Ahoj všichni:

Potřebuji pomoc o mém problému:

Teď jsem použít filtr FIR IP jádro Xilinx.Tento filtr se používá pro 12 bit DAC.
Filtr je low-pass filtru. Je to kohoutků je 39 a vstupních dat šířka je 12.Chci dát 12 bit DAC přímo připojený k výstupu z autobusu FIR filtr.Ale já jsem najít FIR filtru výstupní data šířka je mnohem větší než 12.Filtrování výstupních dat cann't být použity přímo 12 bit DAC.Jak mohu tento problém vyřešit?

Mockrát děkuji!

Jak donosi Adrienne Porter Felt, odpowiedzialna w Google za prace nad nowymi rozwiązaniami i ochroną prywatności, Chrome zyska wkrótce nowy ekran ostrzeżeń przed niebezpiecznymi stronami.

Read more...

Vzhledem k tomu, DAC má rozlišení 12 bitů DAC, nemyslím si, že zvládne víc než 12bit šířku, pokud DAC architektura umožňuje více než 12 bitů rozlišení tím, že ve dvou 12bit postupně, ale o tom pochybuji.

Pokud tomu tak je tomu, než jste mohl najít FIR filtr, který bude výstupní data s rozlišením 12 bitů najednou.Musíte-li nezbytně potřebují více než 12 bitů rozlišení pak pravděpodobně budete muset použít jiný DAC.

Nebo můžete utnout nějaký lsb bitů pro FIR, takže data mohou zapadnout do DAC-li, můžete žít se sníženým rozlišením.

To, co potřebujete, je měřítko fázi po FIR a před DAC.

Hi xdunicorn,

můžete použít 12 nejvýznamnějších bitů výsledku.Aby bylo možné zrušit malé zkreslení (dc termín) v důsledku zkrácení, měli byste kolem výsledek přidáním 1 až 13. kousek před truncation.
Aby bylo možné zvážit případné optimalizace, uveďte, prosím, tyto informace:
Kolik bitů má výstup filtru?
Kolik bitů má koeficienty filtru?
Pozdravy

Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back