klidový proud (idq) z výkonového zesilovače

S

springf2000

Guest
Vážení: můj zesilovač je IMD je velmi špatné, když jsem vyzkoušet při nízkých teplotách (pod nulou), ale na 55 (vysoká teplota), jeho výkon je stejný jako normální teploty, to je dobré. i použít diodu k vyrovnání teplotního driftu. tak jsem se rozhodl použít DS1870, to ochutnat idq a regulovat VGS o LDMOS. a inženýr mi idq se nezmění, když circument teplota se nezmění. ale když jsem vyzkoušet zesilovač, najdu, při stejné teplotě a idq změny s výkonem RF vstupní! Chci vědět, co je správná odpověď! [/u]

Je pravda, že klidový proud může změnit se vstupem RF / výstupním výkonem. Při jízdě stále silné, budeme dělat přechod od zesilovačů třídy C do spínaných zesilovačů (D, E, ...), pak impedance stává velmi důležité. Ale pravdou je, že si obvykle nebudete muset tento problém řešit. Výkonové zesilovače jsou použity v vysílačů před anténou. Takže máte plnou kontrolu nad vstupu RF a výstupním výkonem!

Pokud váš návrh je lineární PA, musí vstupní napětí nemá vliv příliš mnoho na idq (klidový proud), protože dojde ke zvýšení zisku expanzi (různé výnosy na různých vstupních sil). Obvykle v designu vícestupňové lineární PA, alespoň prvního kola, budou v A třídě. Pokud váš návrh není lineární PA, je to jinak. Je normální na vyrovnání teploty pomocí diodu.

PA je můj WCDMA pa, musím se vypořádat s teplotním driftem, ale dioda kompenzovat LDMOS velmi dobře z pokojové teploty na 55, ale pod nulou, tento okruh je velmi špatné, co budeme dělat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back